De Groene Loper - Laan van Bellevue fase 1, Woningen Type D4, bouwnummer: 34, Maastricht 6224 CP Maastricht

6224 CP Maastricht € 385.000 vrij op naam

Omschrijving

De verkoop van Laan van Bellevue – fase aan de Groene Loper in Maastricht gaat van start. Energieneutrale en gasloze stadswoningen, herenhuizen en appartementen aan een rustige, groene laan, dát is fase 1 van deelplan Laan van Bellevue. De woningen van deze fase worden gebouwd tussen de Professor Cobbenhagenstraat en de Quixstraat én aan de overkant naast de Lourdeskerk vanaf de Voltastraat tot...

Locatie van dit project

+
-

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Inwoners Wittevrouwenveld
  2.720 mannen
 • Inwoners Wittevrouwenveld
  2.980 vrouwen
 • Auto's
  0,5 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs
  € 141.000,-
 • Inwoners Maastricht
  58.955 mannen
 • Inwoners Maastricht
  63.798 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.6 km
 • Voortgezet onderwijs
  0.9 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.5 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.4 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.4 km

Uitgebreide omschrijving

De verkoop van Laan van Bellevue – fase aan de Groene Loper in Maastricht gaat van start. Energieneutrale en gasloze stadswoningen, herenhuizen en appartementen aan een rustige, groene laan, dát is fase 1 van deelplan Laan van Bellevue. De woningen van deze fase worden gebouwd tussen de Professor Cobbenhagenstraat en de Quixstraat én aan de overkant naast de Lourdeskerk vanaf de Voltastraat tot aan de voormalige boksschool. In deze fase gaan 53 stadswoningen en herenhuizen én 15 appartementen, waaronder één penthouse, in de verkoop.

Kavel 12 t/m 14 Dit vierlaagse herenhuis krijgt een stadse allure door de entree aan de bel-etage. Op deze etage bevindt zich de woonkamer met een prachtig uitzicht over de Groene Loper door de grote raampartij. Eén niveau lager ligt het souterrain met de keuken aan de achterkant. Een extra slaapkamer of een werkplek aan huis, hier is een eigen invulling aan te geven. Verder heeft de woning zeer ruime slaapkamers en is de vierde woonlaag is geheel naar eigen wens in te richten.

Kavel 30 t/m 33 Betreed deze statige stadswoning via de bel-etage. Op deze etage bevindt zich de woonkamer waar je geniet van een prachtig uitzicht op de Groene Loper, via een grote pui. De leefkeuken bevindt zich in het souterrain, waar je door de dubbele deuren de achtertuin betreedt. Eindeloze mogelijkheden, want de voorkant van het souterrain biedt de mogelijkheid tot een extra slaapkamer of werkplek aan huis én er is een optie voor een vierde woonlaag.

Kavel 34 Betreed deze statige stadswoning via de bel-etage. Op deze etage bevindt zich de woonkamer waar je geniet van een prachtig uitzicht op de Groene Loper, via een grote pui. De leefkeuken bevindt zich in het souterrain, waar je door de dubbele deuren de achtertuin betreedt. Eindeloze mogelijkheden, want de voorkant van het souterrain biedt de mogelijkheid tot een extra slaapkamer of werkplek aan huis én er is een optie voor een vierde woonlaag.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 385.000 vrij op naam
Aangeboden sinds 2 maanden, 1 weken, 3 dagen geleden
Status Beschikbaar
Bouw
Soort woning herenhuis
Locatie
Adres Bouwnummer
Plaats Maastricht
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 136 m²
Indeling
Aantal verdiepingen 3
Aantal kamers 4 (2 slaapkamers)
Bergruimte
Schuur/berging Vrijstaand steen
Aantal schuren 1
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.