Park Hoogveld - Korenbloem 4 geschakelde woningen te Heerlen, Korenbloem 4 geschakelde woningen, bouwnummer: 161 , 6418 NB, Heerlen

  • 138 m²
€ 535.000 V.o.n.
Nieuwsgierig naar deze woning?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Omschrijving

4 geschakelde woningen Korenbloem KAVEL 158 t/m 161 Omschrijving De woningen gelegen aan de Korenbloem zijn zeer ruim en liggen aan de rand van Park Hoogveld. Aan de voorzijde hebben de woningen een vrij uitzicht. Op de begane grond betreedt u de woning middels een...

Toon meer

Kenmerken

Aantal slaapkamers 4 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers

Buurtstatistieken Heerlerbaan-West

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Downloads

Verkoopbrochure

4 geschakelde woningen Korenbloem

KAVEL 158 t/m 161

Omschrijving
De woningen gelegen aan de Korenbloem zijn zeer ruim en liggen aan de rand van Park Hoogveld. Aan de voorzijde hebben de woningen een vrij uitzicht. Op de begane grond betreedt u de woning middels een ruime entree met toegang tot de woonkamer met open keuken, de toiletruimte, de meterkast en toegang tot de 1e verdieping. De living van kavel 159 en 160 is aan de achterzijde gesitueerd (totale kamer 43 m2), de living van kavel 158 en 161 aan de voorzijde (totale kamer 48 m2 incl. erker). De keuken kan geheel naar eigen smaak worden ingericht. Dit betekent dat er geen keukeninrichting is voorzien. Aan de woning vast zit de garage van ca. 20 m2.
De 1e verdieping biedt 3 ruime slaapkamers (resp. ca. 16, 9 en 7 m2), een badkamer (ca. 6 m2) voorzien van wastafel en douche, een separaat toilet en toegang tot de 2e verdieping.
Hier zijn de 4e slaap-/werkkamer (ca. 17 m2) en de technische ruimte gesitueerd met opstelling WTW, warmtepomp, boiler en witgoedaansluitingen.
Voor details omtrent ontwerp, indeling, plattegronden, materialen-en kleurenstaat etc. kunt u de complete verkoopinformatie opvragen bij de makelaar. De woningen worden gasloos uitgevoerd en zijn voorzien van een hoogwaardig isolatiepakket, vloerverwarming met warmtepompinstallatie en zonnepanelen.

Park Hoogveld
Park Hoogveld ligt aan de zuidkant van Heerlen, aan de rand van het buitengebied én midden in het glooiende landschap. Heerlen, centrumstad van Parkstad Limburg, profileert zich op het gebied van kunst, cultuur, horeca én winkelaanbod. Zo biedt Heerlen naast Theater Parkstad het jaarlijkse theaterfestival Cultura Nova. Het Maankwartier en het Glaspaleis zijn van hoogstaande architectuur en het is genieten op de vele terrassen in het centrum van Heerlen. Dit plan is omgeven door het talrijke groen. Het Limburgse heuvelland is op zeer korte afstand bereikbaar. Daarnaast is Park Hoogveld gunstig gelegen en wordt ontsloten via de Heerlerbaan. Binnen circa 20 autominuten bent u in Maastricht of Aken. Park Hoogveld is een groene en rustige woonwijk en biedt een mooie afspiegeling van de hedendaagse woningbouw. Geen alledaags straatbeeld maar een variatie aan bebouwing en stratenplan. Veel groen, strakke gevels aan glooiende straten en mooie wandelpaden. Heerlijk comfortabel en rustig wonen in Park Hoogveld.

Situatie
Aan de Korenbloem worden 4 geschakelde woningen gerealiseerd. Deze zijn gelegen aan de rand van Park Hoogveld en hebben aan de voorzijde vrij uitzicht. Deze woningen bieden een zee aan leefruimte; mooie doordachte indelingen en door het optimale gebruik van de besteedbare ruimte en lichtinval is het hier uitstekend wonen. Aan de voorzijde (zuidoost) is er een vrij uitzicht over een ruime groenvoorziening.

Energielabel
De woningen voldoen aan de richtlijnen van BENG. BENG betekent een Bijna Energie Neutraal Gebouw. Een woning is bijna energie-neutraal als deze zelf de energie opwekt die nodig is voor het gebouw. Een 'gewoon' energielabel A is al behoorlijk zuinig. Een huis met A+++ verbruikt nog maar een derde fossiele energie dan het energielabel A.
- HR++ beglazing
- Vloerverwarming
- Optimale isolatie
- Ventilatiesysteem
- Gasloos
- Warmtepomp
- Zonnepanelen

Procedure
U kunt zich melden bij de makelaar voor meer informatie en de uitgebreide infoset. Bij verdere interesse kunt u zich inschrijven bij de makelaar waarna een eerste toewijzing op kavelniveau zal plaatsvinden. U kunt zich inschrijven door het invullen van het inschrijfformulier welke u in de infoset van de makelaar zult aantreffen.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 535.000 V.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Onder optie

Bouw

Soort woning eengezinswoning
Recreatiewoning nee
Permanente bewoning ja
Bouwjaar 2023
Bouwvorm nieuwbouw
Soort dak plat dak
Materiaal van dak
  • bitumineuze dakbedekking
Aantal eenheden 4

Locatie

Adres Korenbloem
Plaats Heerlen
Provincie Limburg
Land Nederland

Oppervlakte en inhoud

Totale woonoppervlakte 138

Indeling

Aantal verdiepingen 3
Aantal kamers 5 kamers waarvan 4 slaapkamers
Aantal woonlagen 3 woonlagen

Energie

Isolatie
  • volledig geisoleerd
  • hr glas
Warm water
  • elektrische boiler eigendom

Buitenruimte

Hoofdtuin ACHTERTUIN
Hoofdtuin positie NOORDWEST
Hoofdtuin achterom 1

Parkeergelegenheid

Garage
  • aangebouwd steen
Garage capaciteit 1
Oppervlakte 20
Faciliteiten
  • elektra

Buurtstatistieken Heerlerbaan-West

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Verkoopbrochure

Ontdek de woning

Park Hoogveld - Korenbloem 4 geschakelde woningen te Heerlen, Korenbloem 4 geschakelde woningen, bouwnummer: 161, Heerlen

Hier zult u wonen

Park Hoogveld - Korenbloem 4 geschakelde woningen te Heerlen, Korenbloem 4 geschakelde woningen, bouwnummer: 161, 6418 NB, Heerlen

Schaduwwijzer

Nieuwsgierig naar deze woning?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Cookiebeleid

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie