Park Hoogveld , 6418 NB, Heerlen

 • 140 m² - 181 m²
 • Geen bouwnummer beschikbaar
€ 525.000 - € 579.500
Bereken de maandlasten
Nieuwsgierig naar dit project?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Omschrijving

3 vrijstaande patiowoningen / Akkerwinde - Kavel 36 t/m 38 Aan de Akkerwinde (verlengde van Hoefblad) worden deze mooie levensloopbestendige patiowoningen gerealiseerd. Deze comfortabele eigentijdse woningen zijn alle drie verschillend qua indeling maar wel met...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 140 m² - 181 m²

Buurtstatistieken Heerlerbaan-West

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

3 vrijstaande patiowoningen / Akkerwinde - Kavel 36 t/m 38
Aan de Akkerwinde (verlengde van Hoefblad) worden deze mooie levensloopbestendige patiowoningen gerealiseerd.
Deze comfortabele eigentijdse woningen zijn alle drie verschillend qua indeling maar wel met dezelfde signatuur. De buitengevel wordt uitgevoerd in strak stucwerk voorzien van een smalle plint in een contrasterende kleur. Deze contrasten in combinatie met de grijze kozijnen geven het exterieur extra cachet. De grote hoge ramen op de begane grond maken het plaatje compleet.

Kavel 36 - woonoppervlakte 149 m2
Deze levensloopbestendige woning heeft een compleet woonprogramma op de begane grond. De woning is praktisch en comfortabel ingedeeld. De leefruimte bestaat uit een fijne zitkamer aan de voorzijde en het eetgedeelte met keuken aan de achterzijde. Van hieruit toegang tot een ruime slaapkamer en de compleet ingerichte badkamer voorzien van tweede toilet en inloopdouche.
Op de verdieping nog een ruime slaapkamer en praktisch ingedeelde tweede badkamer. Op de gang bevindt zich de nog een technische ruimte .

Kavel 37 en 38 – woonoppervlakte resp. 119 en 130 m2
Deze levensloopbestendige bungalows hebben een ruime woonkamer bestaande uit een zitkamer aan de voorzijde en het eetgedeelte met keuken aan de achterzijde. Via een gang loopt u naar het slaapgedeelte bestaande uit twee slaapkamers en een compleet ingerichte badkamer met tweede toilet en inloopdouche.

De woningen worden zonder keukeninrichting geleverd en kunnen geheel naar eigen smaak worden ingericht. De impressies/plattegronden geven een indicatie over de mogelijkheden van de keukenopstelling. Wel zijn er standaard aansluitpunten W/E en ventilatie voorzien
Alle woningen beschikken over een inpandige berging toegankelijk via de hal met witgoedaansluitingen en techniek. Aan de voorzijde van de woning wordt een strakke moderne carport gerealiseerd geheel in de stijl van de woning.
De woningen worden gasloos uitgevoerd en zijn voorzien van een hoogwaardig isolatiepakket, vloerverwarming met warmtepompinstallatie en zonnepanelen. Voor details omtrent ontwerp, indeling, plattegronden, materialen- en kleurenstaat etc. kunt u de complete verkoopinformatie opvragen bij de makelaar.

Formulieren die na de sluitingsdatum worden ingeleverd worden op volgorde van binnenkomst op de (reserve)lijst geplaatst. In verband met de privacy-verordening maken wij u erop attent dat uw gegevens in een digitaal bestand worden opgenomen en zullen uitsluitend ter beschikking worden gesteld (indien van toepassing) aan de bij het project betrokken bedrijven/instanties, zoals de ontwikkelaar, aannemer, notaris en makelaar.

Er wordt uiteraard geprobeerd om zoveel mogelijk mensen de woning van hun voorkeur toe te wijzen. Is er één kandidaat voor een kavel, dan wordt die woning automatisch aan die persoon toegewezen. Indien er meerdere kandidaten zijn die eenzelfde eerste voorkeur hebben, behoudt de ontwikkelaar zich het recht voor de optie te gunnen aan de inschrijver met de voor de ontwikkelaar meest gunstigste voorwaarden. Een motiverend schrijven bij het formulier is ook welkom.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 525.000 - € 579.500
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 1

Locatie

Plaats Heerlen
Land NL

Oppervlakte en inhoud

Inhoud 1000 m³ - 1 m³
Perceeloppervlakte 396 m² - 1440 m²
Woonoppervlakte 140 m² - 181 m²
Inhoud 1 m² - 1000 m²

Website

Buurtstatistieken Heerlerbaan-West

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Ontdek de woning

Park Hoogveld, Heerlen

Hier zult u wonen

Park Hoogveld, 6418 NB, Heerlen

Nieuwsgierig naar dit project?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Bouwtypes

Park Hoogveld, 3 Patiowoningen, Heerlen
Park Hoogveld, 3 Patiowoningen
6418 NB, Heerlen

€ 417.500 - € 485.000

 • 119 m² - 149 m²
 • 1 kamers
 • 0 beschikbaar
Park Hoogveld, 4 geschakelde gezinswoningen, Heerlen
Park Hoogveld, 4 geschakelde gezinswoningen
6418 NB, Heerlen

€ 435.000 - € 472.500

 • 122 m² - 122 m²
 • 1 kamers
 • 0 beschikbaar
Park Hoogveld, 5 vrijstaande woonvilla's, Heerlen
Park Hoogveld, 5 vrijstaande woonvilla's
6418 NB, Heerlen

€ 525.000 - € 545.000

 • 140 m² - 140 m²
 • 4 kamers
 • 0 beschikbaar
Park Hoogveld, Dubbelvilla, Heerlen
Park Hoogveld, Dubbelvilla
6418 NB, Heerlen

€ 559.500 - € 579.500

 • 176 m² - 181 m²
 • 6 kamers
 • 0 beschikbaar

Cookiebeleid

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie