23669

Het Boek & Offermans verkoopplan

Verkopen zonder gedoe

Als wij je huis verkopen, heb je geen administratieve rompslomp en geen gedoe. Tijdens de bezichtigingen hoef je niet thuis te zijn. Wij nemen alles uit handen.

  • Beginnen met een prettige kennismaking.
  • Een goed advies over de waarde van je huis
  • Als verkoopmakelaar begeleiden we je van A tot Z

1. Kennismaking

Een prettige kennismaking vinden wij belangrijk, we moeten immers goed samenwerken bij de verkoop van jouw woning. Vervolgens gaan we over tot de waardebepaling.

Samen bepalen we de waarde van de woning, hiervoor doen wij grondig onderzoek. We houden niet alleen rekening met het onderhoud en de technische staat van de woning, maar ook met de ligging en de woonomgeving. We inventariseren alle bijzonderheden. De uitkomst is een vraagprijs waarbij je het meest gebaat bent: 'Een realistische vraagprijs!'

De verkoop kan beginnen!

Inventarisatie

Als eerste leggen we de basis voor het hele verkoopproces, de potentiele kopers bepalen. Wie is, volgens onze ervaringen, de juiste koper en hoe bereiken we deze?

Dankzij onze goede marktkennis hebben wij vaak zicht op concrete kandidaten. Bovendien benaderen we de bij ons bekende woningzoekers.

35918
35919
33385

Ik vertel je graag meer over onze werkwijze

Jeroen van Bokhoven
  • Directeur - NVM makelaar
  • 045-574 32 33

2. Woning verkoop gereed maken

De eerste indruk is erg belangrijk. Zorg dat de woning er netjes uiziet. Ruim halen en kamers op en investeer indien nodig in een kleine onderhoudsbeurt. Zet een leuke bak met bloemen neer en zet de vuilnisbak uit het zicht.

Allemaal kleine dingetjes die je kan doen om een betere indruk achter te laten bij de potentiele kopers. Onze makelaars adviseren je dan ook met praktische tips die het verkoopresultaat verbeteren. Dat is samenwerken!

Doeltreffende marketing

Elke woning is uniek, dus ook de presentatie! Goede marketing is essentieel voor een succesvol verkoopproces. De presentatie van de woning dient dan ook optimaal te zijn. Door professionele foto's, een goede presentatie op Funda en de unieke presentatie op social media zijn doorslaggevend.

35920
35921

Ik wil meer weten

Wij nemen de woningpresentatie erg serieus. Wij maken niet alleen gebruik van de standaard middelen, wij hebben zelfs een marketing professional binnen ons team.

Meer weten? Neem contact op!

3. Bezichtigingen

Onze makelaar coordineert en begeleidt de bezichtigingen. Deze is contactpersoon voor potentiele kopers en zij kunnen bij hem terecht met al hun vragen. De bezichtigingen plannen wij altijd in onderling overleg in.

Een goede bezichtiging is een belangrijk onderdeel in het verkoopproces. Onze makelaar is altijd op tijd aanwezig en zal na de bezichtiging contact met je opnemen.

Belangrijk contactmoment

Het inzetten van onze makelaar tijdens de bezichtiging is een belangrijk contactmoment met de potentiele koper.

Op dat moment leert de makelaar de woonwensen van de koper beter kennen. Deze informatie kan nuttig zijn tijdens de onderhandelingen. Wij houden je constant op de hoogte over de bezichtigingsresultaten.

35922
35931
33439

Ik vertel je graag meer over onze werkwijze

Chantal de Roy van Zuydewijn
  • Woningmakelaar
  • 045-574 32 33
Contact opnemen

4. Onderhandelingen

Niet in iedereen schuilt een geboren verkoper. Daarom is het fijn dat je het niet zelf hoeft te doen, maar kunt overlaten aan onze makelaars. Zij weten van de hoed en de rand en staan je bij met advies. De controle over het onderhandelingsproces verlies je nooit, want uiteindelijk beslis jij voor welke prijs je de woning verkoopt.

35936

titel

tekst

titel

tekst

35937

5, Ondertekenen koopovereenkomst

6, Juridische en Notariƫle afhandeling

Verkoopplannen?

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.