9039

Jouw woningmakelaar in Limburg

Tijd voor een nieuwe start!

Het kopen en verkopen van je huis is een serieuze aangelegenheid. Als woningmakelaar gaan wij hier uiterst zorgvuldig, professioneel en met de grootste vakkundigheid mee om.

  • Vertrouwde zekerheid en kwaliteit sinds 1975.
  • Team van gecertificeerde medewerkers.
  • Persoonlijk en snel contact.

Mijn huis
verkopen

Een huis verkopen doe je niet zomaar. Het is een belangrijke beslissing waar veel bij komt kijken. Denk bijvoorbeeld aan; Hoe bereik je de juiste doelgroep? Wat is de juiste vraagprijs?

Onze makelaars verkopen jouw huis op effectieve wijze. Wij zorgen ervoor dat je woning opvalt en gevonden wordt door potentiële kopers. Natuurlijk streven we jouw doel na: een succesvolle verkoop!

Verkopen zonder gedoe
Als wij je huis verkopen, heb je geen administratieve rompslomp en geen gedoe. Tijdens de bezichtigingen hoef je niet thuis te zijn. Wij nemen alles uit handen.

  • Een goed advies over de waarde van je huis
  • Als verkoopmakelaar begeleiden we je van A tot Z
5607

Het verkoopproces

Gedurende het verkoopproces heb je naast je makelaar ook een vast aanspreekpunt op kantoor, waarbij je altijd terecht kunt met je vragen.

Door onze creatieve werkwijze en lokale marktkennis zorgen wij voor een zorgeloze en soepele verkoop met een helder verkoopproces.

5608

Jouw specialist

Ronald Bartels
  • Woningmakelaar
Contact opnemen

Een huis
kopen

Het kopen van een huis is spannend en leuk. Het begint vaak met zwijmelen bij de foto’s op internet. Maar met elke muisklik verschijnt er weer een andere fijne woning.

Het blijkt moeilijk om uit het aanbod de juiste keuze te maken. Tijdens de zoektocht kun je best wel een gids gebruiken. Die gids is er: de aankoopmakelaar van Boek en Offermans. Wij zorgen voor zorgvuldige en deskundige begeleiding. Per slot van rekening gaat het misschien wel om de grootste aanschaf die je ooit in je leven zult doen.

Wij zijn er voor de antwoorden
Je bent toe aan de volgende stap en wilt een huis kopen. Wat zijn je woonwensen? Moet je huidige woning eerst worden verkocht? Wat zijn je financiële mogelijkheden? Allemaal vragen die op je afkomen.

Onze aankoopmakelaars zijn er voor de antwoorden. Door alles van tevoren goed door te spreken wordt het zoeken naar de juiste woning een stuk makkelijker.

5601

Woningaanbod

In ons aanbod tref je woningen aan in heel Limburg.

Staat de woning die je zoekt er niet tussen? Laat ons weten wat je wensen zijn, wij helpen je graag.

Bekijk ons woningaanbod
18051

Jouw specialist

Chantal de Roy van Zuydewijn
Contact opnemen

Recreatiewoning
kopen of verkopen

Van je rust genieten in een groene omgeving? Met je voetjes in het water naar de langsvarende bootjes kijken? Een eigen plekje om te ontspannen, weg van alle dagelijkse beslommeringen?

Een tweede huis, als privébezit of belegging, is een slimme investering. Als specialist in recreatief vastgoed weten wij als geen ander hoe we vraag en aanbod op deze markt het best bij elkaar kunnen brengen.

Zorgeloze recreatie
We kennen de vrijetijdsbranche en beschikken over een schat aan ervaring en expertise op het gebied van recreatie en vastgoed. Onze specialisten adviseren je bij zowel verkoop als aankoop.

5609

Recreatie aanbod

In ons aanbod tref je recreatiewoningen aan in heel Limburg, België en Duitsland.

Staat de woning die je zoekt er niet tussen? Wij helpen je graag.

Bekijk aanbod
5612

Jouw specialist

Loek Bergstein
  • Recreatiemakelaar
  • 045-574 32 33
Contact opnemen

Huren of
verhuren?

Je bent op zoek naar een huurwoning? Of wil je je eigen huis of appartement verhuren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten van Huurplein Limburg helpen je bij al deze vraagstukken.

Het aanbod varieert van bestaande huurwoningen- en appartementen tot nieuwbouw. Huurplein Limburg verhuurt voor particulieren, en professionele partijen, zoals woningcorporaties én beleggers.

Zorgeloos verhuren
We kennen de markt en beschikken over een schat aan ervaring en expertise op het gebied van verhuurmakelaardij. Door onze samenwerking met Qii zijn wij in staat om het volledige verhuurbeheer uit handen te nemen, zowel financieel als technisch beheer. U de woning en de inkomsten, wij de zorgen.

5616

Zorgeloos verhuren

Huurders screenen wij nauwkeurig. Zo zijn zowel de huurder als de verhuurder gegarandeerd van een prettige huurperiode zonder zorgen.

Nieuwsgierig hoe wij dat doen?

5619

Jouw specialist

Roger van Mil
Contact opnemen

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.