<h1>Jouw makelaar in Horst aan de Maas</h1>

Jouw makelaar in Horst aan de Maas

Huis verkopen in Horst aan de Maas

Huis kopen in Horst aan de Maas

Huis taxeren in Horst aan de Maas

Op zoek naar een makelaar in Horst aan de Maas?

Het kopen en verkopen van je huis is een serieuze aangelegenheid. Als makelaar gaan wij hier uiterst zorgvuldig, professioneel en met de grootste vakkundigheid mee om.

Wij weten dat de keuze voor een makelaar niet eenvoudig is. Belangrijk is dat de makelaar woont en werkt in jouw omgeving. Onze makelaar in Horst aan de Maas kent de omgeving als geen ander. Wat zijn de marktontwikkelingen, welke voorzieningen zijn in de buurt en waar vinden we de kopers? Onze makelaar weet precies wat er speelt.

Ook kennismaken? Plan een gratis adviesgesprek!

Waarom Boek & Offermans?

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • NVM Makelaar
  • Het beste verkoopplan
  • Kennis van de woningmarkt in Horst aan de Maas
  • Extra capaciteit in huis, meer dan 30 medewerkers
  • Met 4 vestigingen, volledige dekking in Limburg
Carel Fijen Makelaar Horst aan de Maas

Jouw makelaar

Hij koopt, verkoopt, luistert, adviseert, zoekt, regelt, woont en werkt in Horst aan de Maas.

Met een compleet pakket aan diensten is Carel jouw partner op het gebied van wonen. Kortom, Carel Fijen is jouw makelaar in Horst aan de Maas!

Maak ook kennis met Carel, je bent van harte welkom!

Horst aan de Maas in beeld

Attractiepark Toverland

Jouw makelaar in Horst aan de Maas

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. Een zorgeloos verkoopproces en de hoogste opbrengst realiseren is echter een heel ander verhaal. Onze aanpak werkt! Niet alleen realiseren onze makelaars een hogere verkoopopbrengst, zij worden ook nog eens goed beoordeeld door onze opdrachtgevers.

Horst aan de Maas is een fusiegemeente. Ontstaan in januari 2000 uit de voormalige gemeenten Broekhuizen, Horst en Grubbenvorst. Later werden hier Sevenum en een gedeelte van Meerlo-Wanssum bijgevoegd. Horst aan de Maas telt 48.291 inwoners en is qua oppervlakte de grootste gemeente van Limburg.

Van het Wilhelminaplein tot aan attractiepark Toverland en van het rozendorp tot aan de kasteel ruine, Carel kent elk stukje van Horst aan de Maas. Huis kopen of verkopen? Dan is Carel Fijen jouw makelaar in Horst aan de Maas!

Kennismaken met de best verkopende makelaar in Horst aan de Maas? Vraag een gratis en vrijblijvend waardebepaling aan.

Boek & Offermans Venray

Boek & Offermans Makelaars Venray

Contactgegevens:

Poststraat, 9
5801 BC Venray

0478-63 69 22
venray@boek-offermans.nl

Openingstijden:

Ma: 08u30-17u30
Di: 08u30-17u30
Wo: 08u30-17u30
Do: 08u30-17u30
Vr: 08u30-17u30

10 Verkooptips

10 verkooptips

Een huis verkopen doe je niet zomaar. Het is een belangrijke beslissing waar veel bij komt kijken. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring met het succesvol verkopen van diverse woningen. Hoe bereik je de juiste doelgroep? Wat is de juiste vraagprijs? Graag delen wij 10 van onze verkooptips!

Tevreden opdrachtgevers

De door de makelaar opgewekte verwachtingen heeft hij volledig waargemaakt. Respect. Wij zijn geheel tevreden.

- 16 april 2021 -

Wij zijn heel erg tevreden over de service, het advies en de professionaliteit van Boek en Offermans.

- 14 april 2021 -

Ronald heeft me goed geholpen bij de verkoop van mijn woning. Hij is prettig in de omgang en heeft een pro-actieve houding. De overall begeleiding was zeer goed. Het huis was snel verkocht. Een pluspunt is dat hij ook ruim tijd neemt voor potentiele kopers. Iets wat je tegenwoordig, in een vervreemdende wereld, steeds minder tegenkomt. Ik ben tevreden over het proces. Een review is geen review zonder minpunt. De foto’s vond ik minder goed, deze zijn gemaakt door een extern bureau.

- 22 maart 2021 -

Het contact met de makelaar was ronduit prettig. Zeer deskundig en alles goed voorbereid. Een echte aanrader! Prachtige foto’s en video van het huis gemaakt en mede daardoor ook zeer veel belangstelling en snel verkocht.

- 15 maart 2021 -

Uitstekend begeleid, deskundig geadviseerd en bekwame bezichtigingen. Uitstekend onderhandeld en gedegen afhandeling van de koopovereenkomst.

- 15 maart 2021 -

Er was regelmatig persoonlijk contact. Ik werd veelvuldig op de hoogte gehouden over de vorderingen van bezichtigingen, biedingen en de verkoop. Maar ook voorzien van advies en al mijn vragen werden kundig en geduldig beantwoord. Alle administratie was keurig in orde en afspraken werden nagekomen. Ik ben ontzettend tevreden en blij dat ik mijn huis via Boek & Offermans Makelaars heb kunnen verkopen.

- 12 maart 2021 -

Zowel als aankoopmakelaar als verkoopmakelaar heb ik heel goede ervaringen met deze makelaar. Er wordt veel aandacht besteed aan persoonlijke contact en wensen van de klant. Speciaal woord van dank aan makelaar Stefan Stijns en aan mevr. Ashley Debougnoux. Beiden zijn erg vriendelijk en deskundig en staan altijd klaar . Niets leek te veel voor hen. Ondanks corona was er een heel prettige en persoonlijke begeleiding en afwikkeling, zowel bij de aankoop als bij de verkoop.

- 10 maart 2021 -

Zeer goede communicatie en afspraken. Goeie presentaties en snel verkocht door Sjors Zeer aan te raden.

- 3 maart 2021 -

Vrijblijvend kennismaken?

Gesprek aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie