Jouw makelaar in Meerssen

Jouw makelaar in Meerssen

Huis verkopen in Meerssen

Huis kopen in Meerssen

Huis taxeren in Meerssen

Op zoek naar een makelaar in Meerssen?

Het kopen en verkopen van je huis is een serieuze aangelegenheid. Als makelaar gaan wij hier uiterst zorgvuldig, professioneel en met de grootste vakkundigheid mee om.

Wij weten dat de keuze voor een makelaar niet eenvoudig is. Belangrijk is dat de makelaar woont en werkt in jouw omgeving. Onze makelaar in Meerssen kent de omgeving als geen ander. Wat zijn de marktontwikkelingen, welke voorzieningen zijn in de buurt en waar vinden we de kopers? Onze makelaar weet precies wat er speelt.

Ook kennismaken? Plan een gratis adviesgesprek!

Waarom Boek & Offermans?

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • NVM Makelaar
  • Het beste verkoopplan
  • Kennis van de woningmarkt in Meerssen
  • Extra capaciteit in huis, meer dan 30 medewerkers
  • Met 4 vestigingen, volledige dekking in Limburg
Stefan Stijns Makelaar Meerssen

Jouw makelaar

Hij koopt, verkoopt, luistert, adviseert, zoekt, regelt, woont en werkt in Meerssen.

Met een compleet pakket aan diensten is Stefan jouw partner op het gebied van wonen. Kortom, Stefan Stijns is jouw makelaar in Meerssen!

Maak ook kennis met Stefan, je bent van harte welkom!

10 Verkooptips

10 verkooptips

Een huis verkopen doe je niet zomaar. Het is een belangrijke beslissing waar veel bij komt kijken. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring met het succesvol verkopen van diverse woningen. Graag delen wij 10 van onze verkooptips!

Het Boek & Offermans verkoopplan

Jouw makelaar in Meerssen

Kennismaking /
waardebepaling

Een prettige kennismaking vinden we belangrijk, we moeten immers goed samenwerken bij de verkoop van jouw woning. De uitkomst is een vraagprijs waarbij je het meest gebaat bent: ‘Een realistische vraagprijs!’

Jouw makelaar in Meerssen

Woning verkoop
gereed maken

De eerste indruk is erg belangrijk. Zorg dat de woning er netjes uitziet. Ruim hal en kamers op en investeer indien nodig in een kleine onderhoudsbeurt. Onze makelaars adviseren je graag!

Jouw makelaar in Meerssen

Bezichtigingen
uitvoeren

Onze makelaar coòˆrdineert en begeleidt de bezichtigingen en is de contactpersoon voor potentièˆle kopers en kunnen bij hem/haar terecht met alle vragen over de woning. Het inzetten van de makelaar is een belangrijk contactmoment.

Jouw makelaar in Meerssen

Onderhandelingen
met kopers

Niet in iedereen schuilt een geboren verkoper. Daarom s het fijn dat je het niet zelf hoeft te doen, maar kunt overlaten aan onze makelaar. Deze weet van de hoed en de rand en staat je bij met advies.

Jouw makelaar in Meerssen

Ondertekenen
koopovereenkomst

Samen met de koper spreek je een verkoopprijs af. Daarnaast maak je samen afspraken over belangrijke onderdelen van de overeenkomst. Zoals datum van levering, lijst roerende zaken en ontbindende voorwaarden.

Jouw makelaar in Meerssen

Naar de
notaris

Het verkoopproces is bijna afgerond. De laatste stap is het ondertekenen van de akte van levefing bij de notaris en het afronden van het financiële gedeelte. De nieuwe eigenaar krijgt na het ondertekenen van de akte alle sleutels.

Vrijblijvend kennismaken?

Naam: (vereist)


Telefoon & E-mail: (vereist)
Doel van de kennismaking:
Privacyverklaring/>Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze privacyverklaring.


Jouw makelaar in Meerssen

Sfeervol Meerssen is gunstig gelegen even ten noorden van de Limburgse hoofdstad Maastricht en op steenworp afstand van de toeristische trekker Valkenburg aan de Geul. Temidden van deze twee trekpleisters vormt Meerssen een rustige, groene buffer met historische bezienswaardigheden.

Boek en Offermans Makelaars is jouw makelaar in Meerssen en omgeving. Wil je weten wat Meerssen je te bieden heeft op woninggebied?

Aanbod in Meerssen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie