Heb je plannen om een woning te kopen om te verhuren? En heb je hier financiering voor nodig? Dan heb je een taxatierapport nodig!

Dit taxatierapport noemen we een 'buy-to-let' taxatierapport, je koopt immers iets aan om te verhuren. Het rapport beschrijft onder andere de type woning, eventuele noodzakelijke verbouwingen en beoogde exploitatiemodellen bij verhuur.

Niet elke taxateur mag voor elke geldverstrekker taxeren. Onze taxatierapporten worden door de meeste partijen geaccepteerd oa. ABN-Amro, Domivest, Rabobank, ING, SNS Bank, Regiobank, NIBC, RNHB, NESTR en nog vele andere. Dus geen verrassingen achteraf!

Kopen voor de verhuur? Onze taxateurs staan voor je klaar. Vraag een offerte aan!

Buy-to-let taxatie offerte aanvragen

Contactgegevens (vereist)


Objectgegevens: (vereist)

Financiƫlegegevens: (vereist)
Overige:
Privacyverklaring
Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacyverklaring.
Gecertificeerde taxateurs
Snelle offerte afhandeling
Volledig vrijblijvend
Buy-to-let-taxatie-aanvragen

Wat is een buy-to-let taxatie?

Buy-To-Let – letterlijk kopen om te verhuren.
Veel mensen besluiten om hun geld te investeren in vastgoed, het is een mooie spaarpot voor later. Je ontvangt maandelijks huurinkomsten en het is bijvoorbeeld vaak aantrekkelijk om als ouder(s) een woning voor je kind aan te kopen en zo te “verhuren”. Het geld op de spaarrekening wordt door de inflatie immers alleen maar minder waard. Tevens ontvang je momenteel geen rente meer op de spaarrekning waardoor die vastgoedinvestering heel aantrekkelijk klinkt.

Wanneer is er sprake van een Buy-to-let?
Op het moment dat je een (tweede) huis of appartement koopt met als bedoeling deze te gaan verhuren aan één persoon c.q. met zijn/haar partner of gezin. Dan is er sprake van een Buy-to-let. Bij kamerverhuur of verhuur aan meerdere personen (bijvoorbeeld meerdere appartementen in een woning) heb je een ander commercieel rapport nodig.