<h1>Jouw makelaar in Venlo</h1>

Jouw makelaar in Venlo

Huis verkopen in Venlo

Huis kopen in Venlo

Huis taxeren in Venlo

Boek & Offermans makelaars

Wij van Boek & Offermans weten dat het niet makkelijk is om een huis te kopen of te gaan verkopen. Het kopen of verkopen van je huis is een serieuze aangelegenheid. Wij helpen je hier dan ook graag mee.

Wij zijn een Limburgse NVM makelaar. Al meer dan 40 jaar zijn wij actief in onze mooie provincie Limburg. Van Noord-Limburg tot aan Zuid-Limburg gaan onze makelaars en taxateurs voor de klant op pad. Met onze full-service dienstverlening én volledige Limburgse dekking, zijn wij jouw makelaar in Limburg!

Vanuit onze kantoren in Heerlen, Maastricht, Venray en Venlo werken wij met meer dan 30 enthousiaste collega's. Elke dag weer opnieuw gaan wij tot het uiterste om je naar tevredenheid van dienst te zijn.

Ons kantoor vindt een persoonlijk, effectieve en professionele aanpak erg belangrijk. Doordat wij sinds 1975 actief zijn op de vastgoedmarkt hebben wij een hoogvakkennisniveau en jarenlange ervaring. Dit samen maakt ons een betrouwbare adviseur. Op zoek naar een makelaar in Limburg voor een woning, bedrijfsruimte of taxatie? Boek en Offermans Makelaars helpt graag!

Onze medewerkers zijn gecertificeert op het gebied van:

 • Woningmakelaardij
 • Bedrijfsmakelaardij
 • Recreatiemakelaardij
 • Taxaties en consultancy

Waarom een Boek & Offermans Makelaar?

 • Meer dan 40 jaar ervaring
 • NVM Makelaar
 • Het beste verkoopplan
 • Kennis van de woningmarkt in Venlo
 • Extra capaciteit in huis, meer dan 30 medewerkers
 • Met 4 vestigingen, volledige dekking in Limburg
Daan van Kempen Makelaar Venlo

Jouw makelaar in Venlo

Het kopen en verkopen van je huis doe je niet zomaar. Er komt erg veel op je af waardoor je veel vragen kan hebben. Wij begrijpen dit en helpen je hier dan ook graag mee. Als makelaar zijnde gaan wij hier uiteraard erg zorgvuldig, vakkundig en professioneel mee om.

Het kiezen van een makelaar kan moeilijk zijn. Je wil natuurlijk wel een makelaar die weet wat de marktontwikkelingen zijn in jouw buurt maar ook bijvoorbeeld de voorzieningen die er zijn. Het is dan ook verstandig om een makelaar te kiezen die woont en werkt in jouw omgeving. Daan, onze makelaar in Venlo kent Venlo als geen ander.

Zou jij kennis willen maken met de bestverkopende makelaar in Venlo? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan.


Jouw makelaar in Venlo

Venlo is een gezellige stad met een historische binnenstad. Venlo is de grootste gemeente in Noord-Limburg, Venlo staat dan ook op nummer 2 qua inwonertal van de provincie Limburg. Door de ligging aan de Maas is Venlo een echte handels-, transport- en industriestad. Venlo is een toeristische trekpleister. Er zijn vele mooie gebouwen in de stad en vele gezellige plekjes. De stad is het centrum voor de wijde omgeving alsmede koopcentrum voor het naburige Duitse Ruhrgebied. Een stad met vele voorzieningen, leuke winkels en is ook nog eens makkelijk bereikbaar.

Daan, onze makelaar in Venlo kent Venlo als zijn broekzak. Van 't Jaamerdal tot aan het Ven en van de Maas tot aan de Groote Heide, Daan kent elk stukje van Venlo. ben jij van plan een huis te kopen of te verkopen? Dan is Daan van Kempen jouw makelaar in Venlo! Hij koopt, verkoopt, luistert, adviseert, zoekt, regelt, woont en werkt in Venlo.

Venlo in beeld

Centraal station Venlo
Gemeentehuis Venlo
Winkelstraat Venlo
Theater de Maaspoort Venlo
Venloop Venlo
Jouw makelaar in Venlo

Boek & Offermans Makelaars Venlo

Contactgegevens:

Straelseweg 234
5914 AV Venlo

077 398 12 60
venlo@boek-offermans.nl

Openingstijden:

Ma: 08u30-17u30
Di: 08u30-17u30
Wo: 08u30-17u30
Do: 08u30-17u30
Vr: 08u30-17u30

10 Verkooptips

10 verkooptips

Een huis verkopen doe je niet zomaar. Het is een belangrijke beslissing waar veel bij komt kijken. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring met het succesvol verkopen van diverse woningen. Hoe bereik je de juiste doelgroep? Wat is de juiste vraagprijs? Graag delen wij 10 van onze verkooptips!

Tevreden opdrachtgevers

De door de makelaar opgewekte verwachtingen heeft hij volledig waargemaakt. Respect. Wij zijn geheel tevreden.

- 16 april 2021 -

Wij zijn heel erg tevreden over de service, het advies en de professionaliteit van Boek en Offermans.

- 14 april 2021 -

Ronald heeft me goed geholpen bij de verkoop van mijn woning. Hij is prettig in de omgang en heeft een pro-actieve houding. De overall begeleiding was zeer goed. Het huis was snel verkocht. Een pluspunt is dat hij ook ruim tijd neemt voor potentiele kopers. Iets wat je tegenwoordig, in een vervreemdende wereld, steeds minder tegenkomt. Ik ben tevreden over het proces. Een review is geen review zonder minpunt. De foto’s vond ik minder goed, deze zijn gemaakt door een extern bureau.

- 22 maart 2021 -

Het contact met de makelaar was ronduit prettig. Zeer deskundig en alles goed voorbereid. Een echte aanrader! Prachtige foto’s en video van het huis gemaakt en mede daardoor ook zeer veel belangstelling en snel verkocht.

- 15 maart 2021 -

Uitstekend begeleid, deskundig geadviseerd en bekwame bezichtigingen. Uitstekend onderhandeld en gedegen afhandeling van de koopovereenkomst.

- 15 maart 2021 -

Er was regelmatig persoonlijk contact. Ik werd veelvuldig op de hoogte gehouden over de vorderingen van bezichtigingen, biedingen en de verkoop. Maar ook voorzien van advies en al mijn vragen werden kundig en geduldig beantwoord. Alle administratie was keurig in orde en afspraken werden nagekomen. Ik ben ontzettend tevreden en blij dat ik mijn huis via Boek & Offermans Makelaars heb kunnen verkopen.

- 12 maart 2021 -

Zowel als aankoopmakelaar als verkoopmakelaar heb ik heel goede ervaringen met deze makelaar. Er wordt veel aandacht besteed aan persoonlijke contact en wensen van de klant. Speciaal woord van dank aan makelaar Stefan Stijns en aan mevr. Ashley Debougnoux. Beiden zijn erg vriendelijk en deskundig en staan altijd klaar . Niets leek te veel voor hen. Ondanks corona was er een heel prettige en persoonlijke begeleiding en afwikkeling, zowel bij de aankoop als bij de verkoop.

- 10 maart 2021 -

Zeer goede communicatie en afspraken. Goeie presentaties en snel verkocht door Sjors Zeer aan te raden.

- 3 maart 2021 -

Meest gestelde vragen WONEN

Een woning bezichtigen is kosteloos en vrijblijvend. Het ideale moment om te ontdekken of de woning bij je past!

Een bezichtiging is een moment om de woning, waar jij intresse in hebt, in het echt te kunnen zien. Door zelf in de woning te zijn krijg je een goede indruk en een bepaald gevoel bij de woning. Dit is essentieel om te weten of dit huis bij jou past of niet.

Je bent in onderhandeling als de verkopende partij heeft gereageerd op jouw uitgebrachte bod door:

 • Een tegenbod te doen;
 • Expliciet te melden dat jullie in onderhandeling zijn.

Let wel op, je bent pas in onderhandeling als de verkopende partij een tegenbod heeft gedaan of expliciet meld dat jullie in onderhandeling zijn. Als de makelaar aangeeft het bod met de verkoper te bespreken ben je nog niet in onderhandeling.

De makelaar bespreekt jouw bod en de daarbij behorende voorwaarden met de verkopende partij. Als deze het beste aansluit op de wensen en situatie van de verkopende partij dan kan het zijn dat het bod geaccepteerd wordt. Op dat moment is er mondelingeovereenstemming. Hierna zullen de koopcontracten worden opgesteld.Op het moment dat beide partijen de overeenkomst getekend hebben (schriftelijke vereiste) is er sprake van koop.

Het is ook mogelijk dat de verkopende partij je bod met een tegenbod beantwoord of dat men akkoord gaat met een bod van een andere partij.

De koper betaald de kosten van de koop van de woning. Onder de kosten koper verstaan we ondermeer de kosten voor

 1. overschrijving van het eigendom naar de nieuwe eigenaar in het register van het kadaster.
 2. overdrachtsbelasting
 3. notariskosten voor het passeren van de leveringsakte en eventueel hypotheekakte.

De zoektocht naar de geschikte woning is niet altijd even makkelijk. Het woningaanbod veranderd snel en je moet snel reageren op een woning. Wij helpen je graag bij de zoektocht naar jouw droomwoning.

 1. Schrijf je in als woningzoeker en ontvang als een van de eerste het nieuwste woningaanbod. Inschrijven
 2. Volg onze speciale Instagram pagina met nieuwste woningaanbod. Woningaanbodlimburg
 3. Volg onze speciale Facebook pagina met nieuwste woningaanbod. Woningaanbodlimburg

Bij verkoop:

 • makelaarskosten;
 • geldig energielabel aanvragen (indien niet aanwezig).

Bij koop:

 • woningtaxatie;
 • notariskosten;
 • overdrachtsbelasting;
 • eventuele bouwkundigekeuring.

Na het bezichtigen van de woning kun je een bod uitbrengen. Dit kan op verschillende manieren. Je kunt het voorstel schriftelijk, per mail of telefonisch doorgeven. Bij voorkeur per mail, dan bestaat er geen onduidelijkheid over de inhoud van het bod.

Het kan zijn dat er gebruik gemaakt wordt van biedingsformulieren, in dit geval dien je het formulier volledig ingevuld te retourneren bij de makelaar. Indien dit het geval is zal de makelaar dit kenbaar maken bij de bezichtiging en de werkwijze uitleggen.

Afhankelijk van de situatie kan het zijn dat de verkopende partij in onderhandling treed met je, waardoor je het bod kan aanpassen.

Soms zijn er meerdere gevallen van diverse kandidaten. Dan zal de verkoper de bieding kiezen die het beste bij zijn wensen ligt.

Overbieden is niet in iedere situatie de beste aanpak. Soms wegen andere factoren namelijk zwaarder dan de hoogte van het bod. Afhaneklijk van je eigen financiele budget moet je de afweging kunnen maken of je bereid bent te overbieden.

Vrijblijvend kennismaken?

Gesprek aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie