<h1>Jouw makelaar in Venlo</h1>

Jouw makelaar in Venlo

Huis verkopen in Venlo

Huis kopen in Venlo

Huis taxeren in Venlo

Daan van Kempen Makelaar Venlo

Jouw makelaar

Hij koopt, verkoopt, luistert, adviseert, zoekt, regelt, woont en werkt in Venlo.

Met een compleet pakket aan diensten is Daan jouw partner op het gebied van wonen. Kortom, Daan van Kempen is jouw makelaar in Venlo!

Maak ook kennis met Daan, je bent van harte welkom!

Waarom een Boek & Offermans Makelaar?

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Regionale expertise en Limburg breed actief
  • Groot scala aan diversiteit van woningen
  • Extra capaciteit in huis, meer dan 30 medewerkers
  • Met 4 vestigingen, volledige dekking in Limburg
  • Het beste verkoopplan

Venlo

Venlo ligt in het noorden van onze provincie en telt 37.663 inwoners. Door de ligging aan de Maas is Venlo een echte handels-, transport- en industriestad. De stad is het centrum voor de wijde omgeving alsmede koopcentrum voor het naburige Duitse Ruhrgebied.

Van 't Jaamerdal tot aan het Ven en van de Maas tot aan de Groote Heide, Daan kent elk stukje van Venlo. Huis kopen of verkopen? Dan is Daan van Kempen jouw makelaar in Venlo!

10 Verkooptips

10 verkooptips

Een huis verkopen doe je niet zomaar. Het is een belangrijke beslissing waar veel bij komt kijken. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring met het succesvol verkopen van diverse woningen. Graag delen wij 10 van onze verkooptips!

Vrijblijvend kennismaken?

Naam: (vereist)


Telefoon & E-mail: (vereist)
Doel van de kennismaking:
Privacyverklaring/>Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze privacyverklaring.


Het Boek & Offermans verkoopplan

Jouw makelaar in Venlo

Kennismaking /
waardebepaling

Een prettige kennismaking vinden we belangrijk, we moeten immers goed samenwerken bij de verkoop van jouw woning. De uitkomst is een vraagprijs waarbij je het meest gebaat bent: ‘Een realistische vraagprijs!’

Jouw makelaar in Venlo

Woning verkoop
gereed maken

De eerste indruk is erg belangrijk. Zorg dat de woning er netjes uitziet. Ruim hal en kamers op en investeer indien nodig in een kleine onderhoudsbeurt. Onze makelaars adviseren je graag!

Jouw makelaar in Venlo

Bezichtigingen
uitvoeren

Onze makelaar coòˆrdineert en begeleidt de bezichtigingen en is de contactpersoon voor potentièˆle kopers en kunnen bij hem/haar terecht met alle vragen over de woning. Het inzetten van de makelaar is een belangrijk contactmoment.

Jouw makelaar in Venlo

Onderhandelingen
met kopers

Niet in iedereen schuilt een geboren verkoper. Daarom s het fijn dat je het niet zelf hoeft te doen, maar kunt overlaten aan onze makelaar. Deze weet van de hoed en de rand en staat je bij met advies.

Jouw makelaar in Venlo

Ondertekenen
koopovereenkomst

Samen met de koper spreek je een verkoopprijs af. Daarnaast maak je samen afspraken over belangrijke onderdelen van de overeenkomst. Zoals datum van levering, lijst roerende zaken en ontbindende voorwaarden.

Jouw makelaar in Venlo

Naar de
notaris

Het verkoopproces is bijna afgerond. De laatste stap is het ondertekenen van de akte van levefing bij de notaris en het afronden van het financiële gedeelte. De nieuwe eigenaar krijgt na het ondertekenen van de akte alle sleutels.

Venlo in beeld

Centraal station Venlo
Gemeentehuis Venlo
Winkelstraat Venlo
Theater de Maaspoort Venlo
Venloop Venlo

Aanbod Venlo

Vrijblijvend kennismaken?

Gesprek aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie