Huis verkopen?

Heb je plannen om je huis te verkopen? Of ben je gewoon nieuwsgierig wat je huis waard is?

Onze makelaar komt graag bij je langs om de potentiële verkoopprijs te bespreken. Meer weten? Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling.

Vrijblijvend hypotheekgesprek

Ben je op zoek naar een betrouwbare hypotheekadviseur? Zoek niet verder!

Boek & Offermans Hypotheekadviseurs staat klaar om jouw wensen en dromen om te zetten in concrete financiële plannen.

Laten we kennismaken!

Jouw hypotheekadviseur in Maastricht

Jouw hypotheekadviseur in Maastricht

Op zoek naar een betrouwbare hypotheekadviseur in Maastricht?
Maak kennis met Raf Crombag, jouw vertrouwde hypotheekadviseur in Maastricht.

Met jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de lokale markt, staat Raf bekend om zijn persoonlijke aanpak en toewijding. Hij begrijpt dat het vinden van de juiste hypotheek een van de belangrijkste financiële beslissingen in je leven is en begrijpt je stap voor stap door het hele proces.

Maak ook kennis met Raf, je bent van harte welkom!

Of je nu een starter bent op de huizenmarkt, je hypotheek wilt oversluiten, Raf Crombag staat voor je klaar. We helpen je jouw financiële doelen te bereiken en een stabiele toekomst op te bouwen.

Maak vandaag nog een afspraak met Raf Crombag en ontdek waarom hij de beste keuze is als jouw hypotheekadviseur in Maastricht.

Maak ook kennis met Raf, je bent van harte welkom!

Tevreden opdrachtgevers

Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 / 10.0 (47 beoordelingen)
9.4 10 1 (47)
Boek en Offermans Makelaars
Spike 008
10.0 10 1
We hebben Dean ervaren als een vakkundig persoon, niks is hem te veel. We zijn niet over iedereen te spreken op kantooršŸ˜” Gelukkig was Dean daar een uitzondering op. Nogmaals bedankt voor al die moeite wat je voor ons gedaan hebt.
Gijs Pieters
10.0 10 1
Dean heeft ons fanastisch geholpen met de zoektocht naar een nieuw appartement in Maastricht. De flexibiliteit in het proce wordt zeer gewaardeerd!
Bo Gorren
10.0 10 1
Voor mijn expat klanten die een woonruimte zoeken in en rondom Maastricht ben ik vaker door Dean geholpen. Hij is betrouwbaar, reageert snel op zijn emails en kent zijn vak goed. Kortom altijd een zeer prettige samenwerking.
Marissa Jurien
10.0 10 1
Zeer fijn en snel contact met Dean. Komt afspraken goed na en was erg behulpzaam in het zoeken naar een nieuwe woning. Een geschikte woning was snel gevonden en hij heeft fijn geholpen met het papierwerk.
Funda gebruiker
8.8 10 1
Er was duidelijkheid, persoonlijke benadering was prettig. Werd op de hoogte gehouden. Hadden gehoopt dat de makelaar ook persoonlijk belde bij acceptatie van een bod ipv mail.
Maria v.Goor
10.0 10 1
Wij zijn erg blij met de ondersteuning van Dean Essers bij onze zoektocht naar een appartement voor mijn buitenlandse collega. Dankzij Dean hebben we binnen een maand een verblijfplaats gevonden. Zijn communicatie is helder, efficiënt
Mathilde Brouns
10.0 10 1
Super makelaar!!
Isabelle
10.0 10 1
Extreem professioneel, behulpzaam en zeer aardig. Al in al een hele goede ervaring.
Helene
10.0 10 1
Super ervaring bij makelaar Dean. Het contact was erg goed, ik kon met iedere vraag terecht en erg werd snel gereageerd. Daarnaast werd er snel gehandeld zodat ik zo snel mogelijk een nieuwe woning had! Enorm Bedankt!!
Roggehegge 70 Maastricht
9.0 10 1
Boek & Offermans is een goed makelaars kantoor wat ook de tijd voor je neemt voor al jouw vragen en fijn dat ze ook goed bereikbaar zijn voor als je vragen hebt en dat ze jou goed op de hoogte houden van de ontwikkeling van de verkoop van je huis.

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Maastricht?

Als ervaren hypotheekadviseur in Maastricht begrijpen we de unieke dynamiek van de huizenmarkt en zijn we hier om jou te helpen de beste oplossing te vinden. Bij ons draait alles om de persoonlijke aanpak, we luisteren naar jouw wensen, doelen en financiële situatie. Op basis hiervan bieden we maatwerk hypotheekadvies dat specifiek is afgestemd op jouw individuele behoeften.

Of je nu een starter bent op de huizenmarkt, je hypotheek wilt oversluiten, we hebben de kennis en expertise om je te begeleiden naar de juiste beslissing.Onze ervaren hypotheekadviseur in Maastricht staat voor je klaar.

Van het eerste gesprek tot aan de ondertekening van de hypotheekakte, onze hypotheekadviseur in Maastricht begeleid je door elke stap van het proces. Stap binnen bij Boek & Offermans en laat ons je begeleiden naar jouw ideale hypotheek.

Ook kennismaken? Plan een gratis hypotheekgesprek!

Waarom Boek & Offermans?

  • Keuze uit 40+ geldverstrekkers
  • 100% onafhankelijk
  • 1e adviesgesprek altijd gratis!
  • Met 6 vestigingen in Limburg, altijd in de buurt!
Boek & Offermans Maastricht

Boek & Offermans Makelaars Maastricht

Contactgegevens:

Scharnerweg 116B
6224 JK Maastricht

043-367 15 22
maastricht@boek-offermans.nl

Openingstijden:

Ma: 08u30-17u30
Di: 08u30-17u30
Wo: 08u30-17u30
Do: 08u30-17u30
Vr: 08u30-17u30

Jouw hypotheekadviseur in Maastricht

  • Hypotheek in Maastricht
  • Financieel advies in Maastricht
  • Hypotheekadviseur in Maastricht