Steun jouw vereniging!
Krijg zelf korting!
Een win-win situatie

Wordt een Boek & Offermans ambassadeur

Al meer dan 40 jaar zijn wij, vanuit onze kantoren in Heerlen, Maastricht, Venlo en Venray actief op de Limburgse vastgoedmarkt. Onze provincie kent vele verenigingen. Graag dragen wij een steentje bij aan het behoud hiervan en steunen wij als Limburgse makelaar jouw vereniging.

Steun je club!
Ben jij lid van een vereniging en heb je verhuisplannen of misschien ken je wel iemand met verhuisplannen? Let dan goed op! Indien wij via een ambassadeur een huis mogen verkopen, ontvangt zowel jouw vereniging als de ambassadeur €100!

De ambassadeur krijgt €100 op zijn rekening gestort en de vereniging krijgt €100 voor in de clubkas gestort zodra de woning is verkocht en geleverd. Uiteraard krijgt de verkoper van ons een aantrekkelijke courtage aangeboden.

Wordt jij ook een Boek & Offermans ambassadeur?
Download de formulieren onderaan deze pagina om gebruik te maken van deze sponsoring.

  • Verkoop je huis en steun je club!
  • Krijg €100,- korting op je courtage.
  • Wij sponsoren jouw vereniging met €100,-
Sponsoring

Sponsoring

Verenigingen zijn continue op zoek naar extra inkomsten, elke extra inkomstenbron is mooi meegenomen. Boek & offermans steunt, als regionale ondernemer, het limburgse verenigingsleven graag. Anders dan de standaard sponsormogelijkheden zoals het plaatsen van een bord of een advertentie. Streven wij een win-win situatie na, waarbij zowel de vereniging als haar leden profijt hebben.

Verkoop je huis en steun je club!
Leden krijgen nu een mooie kans om, zonder al te veel moeite, wat terug te doen voor hun vereniging. Met Boek & Offermans verkoop je succesvol jouw huis én help je jouw geliefde club een handje. Sterker nog, je krijgt zelf ook korting op je courtage!

Meest gestelde vragen

Download het deelnameformulier, vul het in en geef het aan iemand die zijn/haar huis wilt verkopen.

Natuurlijk is dat mogelijk, wij steunen graag elke vereniging in Limburg. Download het deelnameformulier, vul het in en geef het aan iemand die zijn/haar huis wilt verkopen.

Jazeker! Boek & Offermans steunt het Limburgs verenigingsleven graag. Hierdoor mogen dan ook alle verenigingen deelnemen aan deze actie. Download het deelnameformulier, vul het in en geef het aan iemand die zijn/haar huis wilt verkopen.

Deze actie is geldig t/m 31-12-2025. Maak gebruik van de actie en steun je vereniging!

Je kan onbeperkt het formulier uitdelen aan mensen die hun woning willen verkopen! Download het deelnameformulier, vul het in en geef het aan iemand die zijn/haar huis wilt verkopen. Echter kan slechts 1 formulier per woningverkoper worden ingeleverd.

Ja natuurlijk. Onderaan deze pagina staan diverse promotiematerialen om de actie onder de aandacht te brengen.

Nee, er is geen minumum aantal leden die mee moeten doen. Wij zouden het natuurlijk wel heel leuk vinden als er er meerdere leden gebruik maken van deze actie! Download het deelnameformulier, vul het in en geef het aan iemand die zijn/haar huis wilt verkopen.

Ja natuurlijk. Onderaan deze pagina staan diverse promotiematerialen om de actie onder de aandacht te brengen.

Steun jouw club!

Steun jouw club en beveel ons aan! Met bijgaande formulieren kan je iemand op de hoogte brengen van deze sponsoring. Zij verkopen succesvol hun woning en jouw vereniging ontvangt €100,- voor in de clubkas.

Wacht niet te lang en maak gebruik van deze actie. Deze actie is geldig t/m 31-12-2023.

Promotie materiaal