Huis verkopen?

Heb je plannen om je huis te verkopen? Of ben je gewoon nieuwsgierig wat je huis waard is?

Onze makelaar komt graag bij je langs om de potentiële verkoopprijs te bespreken. Meer weten? Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling.

Vrijblijvend hypotheekgesprek

Ben je op zoek naar een betrouwbare hypotheekadviseur? Zoek niet verder!

Boek & Offermans Hypotheekadviseurs staat klaar om jouw wensen en dromen om te zetten in concrete financiële plannen.

Laten we kennismaken!

Jouw hypotheekadviseur in Heerlen

Jouw hypotheekadviseur in Heerlen

Op zoek naar een betrouwbare hypotheekadviseur in Heerlen?
Maak kennis met Marcel Vrösch, jouw vertrouwde hypotheekadviseur in Heerlen.

Met jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de lokale markt, staat Marcel bekend om zijn persoonlijke aanpak en toewijding. Hij begrijpt dat het vinden van de juiste hypotheek een van de belangrijkste financiële beslissingen in je leven is en begrijpt je stap voor stap door het hele proces.

Maak ook kennis met Marcel, je bent van harte welkom!

Of je nu een starter bent op de huizenmarkt, je hypotheek wilt oversluiten, Marcel Vrösch staat voor je klaar. We helpen je jouw financiële doelen te bereiken en een stabiele toekomst op te bouwen.

Maak vandaag nog een afspraak met Marcel Vrösch en ontdek waarom hij de beste keuze is als jouw hypotheekadviseur in Heerlen.

Maak ook kennis met Marcel, je bent van harte welkom!

Tevreden opdrachtgevers

Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 / 10.0 (47 beoordelingen)
9.4 10 1 (47)
Boek en Offermans Makelaars
Loek
10.0 10 1
Super geregeld! Duidelijke uitleg en goede voorlichting.
Dhr. Morlog
9.0 10 1
De contacten met de makelaar waren zeer positief alsook de verwachtingen zeker van de prijs. We kunnen niet zeggen dat er iets fout is gegaan, alleen maar goed. we worden door de makelaar heel goed begeleid en op de hoogte gehouden van de verkoop. Zeer vriendelijk in het algemeen.
Mevr. Bosch
8.0 10 1
Zeer tevreden bij elke bezichtiging telefoontje gekregen waneer ze gaan kijken en hoe het is gegaan. Als er iets is of de makelaar moet iets weten dan gaat dit per mail of telefoon
Jo Logister
10.0 10 1
Het contact met onze makelaar is positief verlopen. Verder zijn we tevreden met de afhandeling van het gehele proces.
LF
10.0 10 1
Raf is the best financial advisor! Since start to finish he has always explained the process, the documentation, the options to take very well. Super easy to get in touch, schedule appointments, everything went super smooth with my mortgage application.
Jacob Been (Jaap)
10.0 10 1
Ik heb via Boek en Offermans Makelaars een woning aangekocht in Kerkrade.
Vanaf het eerste telefonische contact via de eerste bezichtiging tot het nu toe tekenen van het koopcontract, heb ik de service als zeer correct en vooral eerlijk
Kevin
10.0 10 1
Na een eerste orienterend gesprek bij andere adviseur zat ik nog met veel vragen en zo bij Boek & Offermans en Raf Crombag terecht gekomen. Raf is een uitzonderlijk goede adviseur met duidelijk ongekend veel ervaring. Het allersterkste
Dhr. Thieu van Schovend
9.0 10 1
Het contact met de makelaar was zeer prettig en bleef eenvoudig en vooral ook de deskundigheid was te prijzen. Het tekenen van het contract was plezierig door de kennismaking met de koper en goede voorlichting over de belangrijke punten in heet contract.
Mariet Mertens
10.0 10 1
Het contact met de makelaar was prima. Alles netjes geregeld op een perfecte, deskundige en vriendelijke manier. Bedankt, Ronald Bartels.
Robert
10.0 10 1
Zeer correct, uiterst bekwaam, vond direct een goede oplossing. Persoonlijke begeleiding, zeer professioneel en persoonlijk. We hadden meteen alle vertrouwen en hzeft hzt gehele proces optimaal begeleid.

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Heerlen?

Als ervaren hypotheekadviseur in Heerlen begrijpen we de unieke dynamiek van de huizenmarkt en zijn we hier om jou te helpen de beste oplossing te vinden. Bij ons draait alles om de persoonlijke aanpak, we luisteren naar jouw wensen, doelen en financiële situatie. Op basis hiervan bieden we maatwerk hypotheekadvies dat specifiek is afgestemd op jouw individuele behoeften.

Of je nu een starter bent op de huizenmarkt, je hypotheek wilt oversluiten, we hebben de kennis en expertise om je te begeleiden naar de juiste beslissing.Onze ervaren hypotheekadviseur in Heerlen staat voor je klaar.

Van het eerste gesprek tot aan de ondertekening van de hypotheekakte, onze hypotheekadviseur in Heerlen begeleid je door elke stap van het proces. Stap binnen bij Boek & Offermans en laat ons je begeleiden naar jouw ideale hypotheek.

Ook kennismaken? Plan een gratis hypotheekgesprek!

Waarom Boek & Offermans?

  • Keuze uit 40+ geldverstrekkers
  • 100% onafhankelijk
  • 1e adviesgesprek altijd gratis!
  • Met 6 vestigingen in Limburg, altijd in de buurt!
Jouw hypotheekadviseur in Heerlen

Boek & Offermans Makelaars Heerlen

Contactgegevens:

Akerstraat 39-41
6411 GW Heerlen

045-574 32 33
heerlen@boek-offermans.nl

Openingstijden:

Ma: 08u30-17u30
Di: 08u30-17u30
Wo: 08u30-17u30
Do: 08u30-17u30
Vr: 08u30-17u30

Jouw hypotheekadviseur in Heerlen

  • Hypotheek in Heerlen
  • Financieel advies in Heerlen
  • Hypotheekadviseur in Heerlen