Betrouwbare cijfers
Heldere rapportages
Snel en vakkundig

Op zoek naar een taxateur in Venlo?

Onze volledig gecertificeerde taxateurs zijn ondergebracht in een separate entiteit. Door deze fysieke afsplitsing dragen wij zo goed mogelijk bij aan de wens vanuit financiers om makelaardij en taxaties te scheiden.

Onze taxateurs in Venlo hebben gezamenlijk meer dan 100 jaar ervaring en kennen de markt als geen ander. Zij stellen meer dan alleen de marktwaarde van een woning of bedrijfsobject vast.

Taxatie nodig? Vraag een offerte aan!

Woning taxatie
In de meeste gevallen heeft u een taxatie nodig als u een woning, met financiering, gaat kopen. In verband met de hypotheek aanvraag eist de geldverstrekker vaststelling van de waarde van de te kopen woning. Als taxateur bepalen wij de marktwaarde van de woning, passend in de woningmarkt van uw regio. Het bepalen van de marktwaarde is maatwerk

Bedrijfspand taxatie
De taxatie van een bedrijfspand of maatschappelijk vastgoed is anders dan een woning. Bovendien wordt u als ondernemer in de meeste gevallen door de bank verplicht om 3-jaarlijks een taxatie van uw pand te laten uitvoeren. Dan is het juist van belang dat u een betrouwbare taxateur heeft welke uw pand binnen de markt goed op waarde kan inschatten.

Of het nu gaat om uw woning, bedrijfspand of maatschappelijk vastgoed wij helpen u graag bij de taxatie. De taxaties van onze gecertificeerde taxateurs worden door bijna alle geldverstrekkers geaccepteerd, succes verzekerd!

Waarom Boek & Offermans?

  • Taxaties geaccepteerd door bijna alle financierders
  • Extra capaciteit in huis, meer dan 10 volledig gecertificeerde taxateurs
  • Snelle responstijd: team van full-time taxateurs
  • Veel marktkennis: eigen research afdeling
Uw taxateur in Venlo

Uw taxateur

Met meer dan 25 jaar ervaring als taxateur is Carel Fijen uw taxateur in Venlo. Of het nu gaat om uw woning, bedrijfspand of maatschappelijk vastgoed, Carel weet elk object op waarde te schatten.

Kortom, Carel is uw taxateur in Venlo! Vraag een offerte aan, hij adviseert u graag!

Onze taxaties in 2019

268

Woningen getaxeerd

106

Woningen in verhuurde staat
"Buy to let" getaxeerd

184

Bedrijfsmatig/maatschappelijk/
zorg vastgoed getaxeerd

Venlo in beeld

Maasboulevard Venlo

Maasboulevard Venlo

Winkelstraat Venlo

Winkelstraat Venlo

Station Venlo

Station Venlo

Bloemenvelden Venlo

Bloemenvelden Venlo

Uw taxateur in Venlo

Venlo is de grootste gemeente in Noord-Limburg en heeft in totaal 101.603 inwoners. Venlo kent een rijke ondernemershistorie. Met de ligging aan de Maas, vlakbij de grens met Duitsland en vele vliegvelden in de nabijheid, is internationaal ondernemen in Venlo erg interessant.

Boek en Offermans Makelaars is uw taxateur in Venlo en omgeving. Wilt u weten wat uw woning of bedrijfspand in Heerlen en omgeving waard is? Wij helpen u graag!

Uw taxateur in Venlo

Boek & Offermans Makelaars Venlo

Contactgegevens:

Straelseweg 234
5914 AV Venlo

077 398 12 60
venlo@boek-offermans.nl

Openingstijden:

Ma: 08u30-17u30
Di: 08u30-17u30
Wo: 08u30-17u30
Do: 08u30-17u30
Vr: 08u30-17u30

Meer over onze taxateurs?