100% vulling multi tenant gebouw toch mogelijk!

Het bereiken van een bezettingsgraad van 100% is voor iedere verhuurder van een multi-tenant gebouw natuurlijk het ideaalbeeld. Daadwerkelijke realisatie hiervan komt slechts in uitzonderlijke gevallen voor.

In nauwe samenwerking zijn Boek & Offermans Makelaars en gebouweigenaar Grouwels Vastgoed er recent in geslaagd om in het kantoorgebouw Cap du Sud, gelegen aan de Randwycksingel 20 in Maastricht, een bezettingsgraad van 100% te realiseren.

Cap du Sud is een karakteristiek kantoorgebouw in de Maastrichtse wijk Randwyck en kent een totale oppervlakte van ruimte 5.000 m² verdeeld over 5 verdiepingen.

Recent heeft Boba Autismegroep als laatste nieuwe huurder haar intrek genomen in het gebouw. Gedurende de afgelopen jaren heeft Cap du Sud onder andere Timing Uitzendteam, OBV Logistiek, MMM Multi-Media-Marketing en SpangenbergGroep als nieuwe huurders mogen verwelkomen.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad gedurende het gehele verhuurtraject op namens Grouwels Vastgoed.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Orange Media Group verhuist naar Sittard

Orange Media Group verhuist naar Sittard

Per 1 december jl. mag Orange Media Group zich eigenaar noemen van de bedrijfsruimte aan de Kopenhagenstraat 85 te Sittard op...
Bedrijfsruimte in Heer-Maastricht verkocht én direct weer verhuurd

Bedrijfsruimte in Heer-Maastricht verkocht én direct weer verhuurd

Boek &...
Bekijk overzicht

Cookiebeleid

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie