Jouw woningmakelaar in Limburg

Bekijk onze zoekopdrachten en toekomstig aanbod!

Divers woningaanbod

Beste verkoopresultaat

Gecertificeerde makelaars

Boek & Offermans Makelaars

Al geruime tijd zijn onze woningmakelaars een van de meest vooruitstrevende woningmakelaars in Limburg. We lopen graag voorop in ontwikkelingen. Vanuit onze vestigingen in Heerlen, Maastricht, Venlo en Venray bereiken we nagenoeg de gehele provincie. We houden ons bezig met de verkoop, aankoop, verhuur en aanhuur van particuliere woningen, uitpondprojecten, nieuwbouw en recreatiewoningen.

Onze woningmakelaars staan voor je klaar. Hoe kunnen we jou helpen?

Iedere woning en iedere persoonlijke situatie is anders. Wij staan voor een persoonlijke, professionele en effectieve aanpak waarbij jouw belang altijd op nummer 1 staat! Onze makelaars kennen de verschillende omstandigheden waaronder een woning wordt verkocht en handelen hier uiterst deskundig naar.

Wij kennen de wensen uit de markt en delen die graag. Reeds vele woningen, appartementen, nieuwbouwprojecten (groot en klein) en recreatiewoningen in de gehele provincie hebben wij verkocht of verhuurd.

Boek & Offermans is al meer dan 40 jaar jouw Limburgse NVM Makelaar. Met meer dan 30 enthousiaste collega`s staan we iedere dag weer voor je klaar.

Woningmakelaar in Limburg

Waarom een
Boek & Offermans woningmakelaar?

Het verkopen en verhuren van je huis is een serieuze aangelegenheid. Als woningmakelaar gaan wij hier uiterst zorgvuldig, professioneel en met de grootste vakkundigheid mee om. Gedurende het gehele proces heb je, naast je makelaar, ook een vast aanspreekpunt op kantoor, waarbij je altijd terecht kunt met je vragen.

Huis verkopen of verhuren?
Krijg het voor elkaar met een Boek & Offermans Makelaar.

Jouw woningmakelaar in Limburg
Van Heerlen tot Maastricht en van Venray tot aan Venlo, onze woningmakelaars kennen elk stukje van Limburg. Door onze creatieve werkwijze en lokale marktkennis zorgen wij voor een zorgeloze en soepele afhandeling met een helder proces.

  • Vertrouwde zekerheid en kwaliteit sinds 1975.
  • Team van gecertificeerde medewerkers.
  • Persoonlijk en snel contact.

Tevreden opdrachtgevers

Een top makelaar die je over alle in en outs kan vertellen en met volle passie een opdracht aangaat. Echt klasse

- 25 oktober 2022 -

Goede makelaar. Ik zou hem wéér inschakelen bij de verkoop van mijn woning! Vriendelijk, altijd bereikbaar en komt op tijd op afspraken. Waardebepaling van de woning is realistisch

- 28 november 2022 -

Alles is goed verlopen. Huis is verkocht voor de vraagprijs en de makelaar heeft goed contact gehouden!

- 2 januari 2023 -

Deskundig, proffesioneel en erg prettige verschijning. Verkoop van onze woning was binnen een paar weken geregeld. Na de verkoop is de begeleiding nog steeds super.

- 11 oktober 2022 -

Super tevreden. In meerdere opzichten zeer integer en loyaal naar de verkoper maar ook naar de koper toe. Een echte aanrader. TOP!

- 14 oktober 2022 -

Prima persoonlijk contact, voorlichting en begeleiding bij de bezichtigingen en de verkoop. Zeer vriendelijke medewerkers

- 19 januari 2023 -

Duidelijke en eerlijke makelaar. Weet waar het over gaat en kan dit duidelijk verwoorden richting verkoper/koper. Nette service en snel contact

- 1 augustus 2022 -

We zijn erg tevreden. Makelaar kwam de afspraken na, ruim op tijd voor bezichtiging aanwezig en was goed te bereiken. prettig in de omgang. Bereid om extra zaken uit te zoeken.

- 8 februari 2023 -

10 Verkooptips

10 verkooptips

Een huis verkopen doe je niet zomaar. Het is een belangrijke beslissing waar veel bij komt kijken. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring met het succesvol verkopen van diverse woningen. Hoe bereik je de juiste doelgroep? Wat is de juiste vraagprijs? Graag delen wij 10 van onze verkooptips!

Hoe kunnen wij je helpen?

Hulp nodig of wil je gewoon meer informatie? Neem contact op!

Contact opnemen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie