Jouw woningmakelaar in Limburg

Bekijk onze zoekopdrachten en toekomstig aanbod!

Divers woningaanbod

Beste verkoopresultaat

Gecertificeerde makelaars

Boek & Offermans Makelaars

Al geruime tijd zijn onze woningmakelaars een van de meest vooruitstrevende woningmakelaars in Limburg. We lopen graag voorop in ontwikkelingen. Vanuit onze vestigingen in Heerlen, Maastricht, Venlo en Venray bereiken we nagenoeg de gehele provincie. We houden ons bezig met de verkoop, aankoop, verhuur en aanhuur van particuliere woningen, uitpondprojecten, nieuwbouw en recreatiewoningen.

Onze woningmakelaars staan voor je klaar. Hoe kunnen we jou helpen?

Iedere woning en iedere persoonlijke situatie is anders. Wij staan voor een persoonlijke, professionele en effectieve aanpak waarbij jouw belang altijd op nummer 1 staat! Onze makelaars kennen de verschillende omstandigheden waaronder een woning wordt verkocht en handelen hier uiterst deskundig naar.

Wij kennen de wensen uit de markt en delen die graag. Reeds vele woningen, appartementen, nieuwbouwprojecten (groot en klein) en recreatiewoningen in de gehele provincie hebben wij verkocht of verhuurd.

Boek & Offermans is al meer dan 40 jaar jouw Limburgse NVM Makelaar. Met meer dan 30 enthousiaste collega`s staan we iedere dag weer voor je klaar.

Woningmakelaar in Limburg

Waarom een
Boek & Offermans woningmakelaar?

Het verkopen en verhuren van je huis is een serieuze aangelegenheid. Als woningmakelaar gaan wij hier uiterst zorgvuldig, professioneel en met de grootste vakkundigheid mee om. Gedurende het gehele proces heb je, naast je makelaar, ook een vast aanspreekpunt op kantoor, waarbij je altijd terecht kunt met je vragen.

Huis verkopen of verhuren?
Krijg het voor elkaar met een Boek & Offermans Makelaar.

Jouw woningmakelaar in Limburg
Van Heerlen tot Maastricht en van Venray tot aan Venlo, onze woningmakelaars kennen elk stukje van Limburg. Door onze creatieve werkwijze en lokale marktkennis zorgen wij voor een zorgeloze en soepele afhandeling met een helder proces.

  • Vertrouwde zekerheid en kwaliteit sinds 1975.
  • Team van gecertificeerde medewerkers.
  • Persoonlijk en snel contact.

Tevreden opdrachtgevers

De door de makelaar opgewekte verwachtingen heeft hij volledig waargemaakt. Respect. Wij zijn geheel tevreden.

- 16 april 2021 -

Wij zijn heel erg tevreden over de service, het advies en de professionaliteit van Boek en Offermans.

- 14 april 2021 -

Ronald heeft me goed geholpen bij de verkoop van mijn woning. Hij is prettig in de omgang en heeft een pro-actieve houding. De overall begeleiding was zeer goed. Het huis was snel verkocht. Een pluspunt is dat hij ook ruim tijd neemt voor potentiele kopers. Iets wat je tegenwoordig, in een vervreemdende wereld, steeds minder tegenkomt. Ik ben tevreden over het proces. Een review is geen review zonder minpunt. De foto’s vond ik minder goed, deze zijn gemaakt door een extern bureau.

- 22 maart 2021 -

Het contact met de makelaar was ronduit prettig. Zeer deskundig en alles goed voorbereid. Een echte aanrader! Prachtige foto’s en video van het huis gemaakt en mede daardoor ook zeer veel belangstelling en snel verkocht.

- 15 maart 2021 -

Uitstekend begeleid, deskundig geadviseerd en bekwame bezichtigingen. Uitstekend onderhandeld en gedegen afhandeling van de koopovereenkomst.

- 15 maart 2021 -

Er was regelmatig persoonlijk contact. Ik werd veelvuldig op de hoogte gehouden over de vorderingen van bezichtigingen, biedingen en de verkoop. Maar ook voorzien van advies en al mijn vragen werden kundig en geduldig beantwoord. Alle administratie was keurig in orde en afspraken werden nagekomen. Ik ben ontzettend tevreden en blij dat ik mijn huis via Boek & Offermans Makelaars heb kunnen verkopen.

- 12 maart 2021 -

Zowel als aankoopmakelaar als verkoopmakelaar heb ik heel goede ervaringen met deze makelaar. Er wordt veel aandacht besteed aan persoonlijke contact en wensen van de klant. Speciaal woord van dank aan makelaar Stefan Stijns en aan mevr. Ashley Debougnoux. Beiden zijn erg vriendelijk en deskundig en staan altijd klaar . Niets leek te veel voor hen. Ondanks corona was er een heel prettige en persoonlijke begeleiding en afwikkeling, zowel bij de aankoop als bij de verkoop.

- 10 maart 2021 -

Zeer goede communicatie en afspraken. Goeie presentaties en snel verkocht door Sjors Zeer aan te raden.

- 3 maart 2021 -

10 Verkooptips

10 verkooptips

Een huis verkopen doe je niet zomaar. Het is een belangrijke beslissing waar veel bij komt kijken. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring met het succesvol verkopen van diverse woningen. Hoe bereik je de juiste doelgroep? Wat is de juiste vraagprijs? Graag delen wij 10 van onze verkooptips!

Hoe kunnen wij je helpen?

Hulp nodig of wil je gewoon meer informatie? Neem contact op!

Contact opnemen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie