Jouw woningmakelaar in Limburg

Divers woningaanbod
Beste verkoopresultaat
Gecertificeerde makelaars

Waarom een
Boek & Offermans woningmakelaar?

Het verkopen en verhuren van je huis is een serieuze aangelegenheid. Als woningmakelaar gaan wij hier uiterst zorgvuldig, professioneel en met de grootste vakkundigheid mee om. Gedurende het gehele proces heb je, naast je makelaar, ook een vast aanspreekpunt op kantoor, waarbij je altijd terecht kunt met je vragen.

Huis verkopen of verhuren?
Krijg het voor elkaar met een Boek & Offermans Makelaar.

Jouw woningmakelaar in Limburg
Van Heerlen tot Maastricht, van Sittard tot Valkenburg aan de Geul en van Venray tot aan Venlo, onze woningmakelaars kennen elk stukje van Limburg. Door onze creatieve werkwijze en lokale marktkennis zorgen wij voor een zorgeloze en soepele afhandeling met een helder proces.

  • Vertrouwde zekerheid en kwaliteit sinds 1975.
  • Team van gecertificeerde medewerkers.
  • Persoonlijk en snel contact.
Contact opnemen

Boek & Offermans Makelaars

Al geruime tijd zijn onze woningmakelaars een van de meest vooruitstrevende woningmakelaars in Limburg. We lopen graag voorop in ontwikkelingen. Vanuit onze vestigingen in Heerlen, Maastricht, Sittard, Valkenburg, Venlo en Venray bereiken we nagenoeg de gehele provincie. We houden ons bezig met de verkoop, aankoop, verhuur en aanhuur van particuliere woningen, uitpondprojecten, nieuwbouw en recreatiewoningen.

Onze woningmakelaars staan voor je klaar. Hoe kunnen we jou helpen?

Iedere woning en iedere persoonlijke situatie is anders. Wij staan voor een persoonlijke, professionele en effectieve aanpak waarbij jouw belang altijd op nummer 1 staat! Onze makelaars kennen de verschillende omstandigheden waaronder een woning wordt verkocht en handelen hier uiterst deskundig naar.

Wij kennen de wensen uit de markt en delen die graag. Reeds vele woningen, appartementen, nieuwbouwprojecten (groot en klein) en recreatiewoningen in de gehele provincie hebben wij verkocht of verhuurd.

Boek & Offermans is al meer dan 40 jaar jouw Limburgse NVM Makelaar. Met meer dan 30 enthousiaste collega`s staan we iedere dag weer voor je klaar.

Contact opnemen
Verkoopplannen?

Verkoopplannen?

Ik vertel je graag meer over de waarde van je woning. Ik adviseer je graag over de vraagprijs en verkoopstrategie, uiteraard gratis en geheel vrijblijvend.

Start met een gratis waardebepaling, laten we kennismaken!

Maasbree

Maasbree

Heerlen

Heerlen

Bergen

Bergen

Heerlen

Heerlen

Puth

Puth

Margraten

Margraten

Merselo

Merselo

Heerlen

Heerlen

Bekijk ons actueel aanbod
10 Verkooptips

10 verkooptips

Een huis verkopen doe je niet zomaar. Het is een belangrijke beslissing waar veel bij komt kijken. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring met het succesvol verkopen van diverse woningen. Hoe bereik je de juiste doelgroep? Wat is de juiste vraagprijs? Graag delen wij 10 van onze verkooptips!

Jouw makelaar in Limburg!

  • 6 vestigingen in Limburg
  • Sinds 1975
  • Méér dan 35 specialisten
  • Onafhankelijk (financieel) advies