Betrouwbare cijfers
Heldere rapportages
Snel en vakkundig

Boek & Offermans taxaties

Onze volledig gecertificeerde taxateurs zijn ondergebracht in een separate entiteit. Door deze fysieke afsplitsing dragen wij zo goed mogelijk bij aan de wens vanuit financiers om makelaardij en taxaties te scheiden.

Onze taxateurs hebben gezamenlijk meer dan 100 jaar ervaring en kennen de markt als geen ander. Zij stellen meer dan alleen de marktwaarde van een woning of bedrijfsobject vast. Taxatie nodig? Vraag een offerte aan!

Waarom een Boek & Offermans taxateur

• Onafhankelijk.
• Regionale expertise en Limburg breed taxeren.
• Eigen research afdeling.
• Full-time taxateurs.
• Groot scala aan diversiteit van de taxaties.
• Extra capaciteit in huis, meer dan 10 volledig gecertificeerde taxateurs.

Onze taxateurs stellen meer dan alleen de marktwaarde van een woning of bedrijfsobject vast. Volgens ons is een taxatie óók een kritische blik op het te kopen object en de gevraagde prijs.

Jouw taxateur in Limburg

Jouw taxateur in Limburg!

Onze taxateurs volgen de markt op de voet. Een juiste interpretatie van marktgegevens is bij het taxeren van het grootste belang en vraagt om een intensief contact en daarmee om een heldere en betrouwbare relatie. Als jouw taxateur in Limburg staan wij voor een betrouwbaar taxatierapport.

Profesionalisering van de markt en de tendens naar benchmarking roepen de behoefte op aan een frequente heroriëntering op onroerend goed. Een juiste interpretatie van marktgegevens zijn daarbij van het grootste belang en vragen om een intensief contact en daarmee om een heldere en betrouwbare aanpak. Dat is precies waar Boek & Offermans voor staat.

Wij zijn aangesloten bij

Meest gestelde vragen TAXATIES

Wij zijn gecertificeerd om voor nagenoeg alle banken een taxatie uit te voeren, waaronder ING, Rabobank, ABN Amro, SNS en zelfs de Sparkasse.

De letterlijke vertaling van buy-to-let is "kopen om te verhuren". De buy-to-let taxatie is dan ook bedoeld voor woningen die aangekocht zijn om te verhuren, niet voor eigen gebruik.

Door onze 4 vestigingen in Limburg (Heerlen, Maastricht, Venlo en Venray) taxeren wij bedrijfspanden en maatschappelijk vastgoed in de gehele provincie Limburg.

Voor wat betreft woningtaxaties is er door het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) bepaald dat de taxeren woning maximaal 20 kilometer van de vestigingslocatie van de taxateur ligt. Dat wil zeggen dat wij in geheel Noord- en Zuid-Limburg uw woning taxeren.

    Onze taxateurs zijn gecertificeerd om alle typen vastgoed te taxeren. Reeds jarenlang taxeren wij woningen, winkelruimtes, kantoorruimtes, bedrijfsruimtes, maatschappelijk vastgoed (kerken, scholen, zorgvastgoed) en parkeerplaatsen. Al ruim 40 jaar zijn onze taxateurs de experts in Limburg om uw vastgoed op waarde te waarderen.

    Een gevalideerd taxatierapport is een rapport dat is geverifieerd door één van de validatie-instituten in Nederland. Een validatie-instituut controleert het rapport van de taxateur aan bepaalde eisen en regelgeving. Uiteraard zijn wij aangelosten bij al deze instituten, waardoor u indien nodig de beschikking krijgt over een gevalideerd taxatierapport.

    De kosten van een taxatie hangt van diverse factoren af. Het type vastgoed, omvang van het vastgoed, de financierder: zijn allemaal factoren die de omvang en de kosten van de taxatie beinvloeden. Het beste kunt u dan ook een offerte bij ons opvragen.

    Nadat u de offerte heeft goedgekeurd wordt er een planning gemaakt. Hoe lang het duurt voordat u uw taxatierapport ontvangt hangt af van het type taxatie en de omvang van de opdracht. Het beste kunt u telefonisch contact opnemen om een inschatting te krijgen. 045-574 32 33

    Hoe kunnen wij je helpen?