Jouw taxateur in Limburg

Betrouwbare cijfers

Heldere rapportages

Snel en vakkundig

Boek & Offermans taxaties

Onze volledig gecertificeerde taxateurs zijn ondergebracht in een separate entiteit. Door deze fysieke afsplitsing dragen wij zo goed mogelijk bij aan de wens vanuit financiers om makelaardij en taxaties te scheiden.

Onze taxateurs hebben gezamenlijk meer dan 100 jaar ervaring en kennen de markt als geen ander. Zij stellen meer dan alleen de marktwaarde van een woning of bedrijfsobject vast. Taxatie nodig? Vraag een offerte aan!

Jouw taxateur in Limburg

Waarom een Boek & Offermans taxateur

Onze volledig gecertificeerde taxateurs zijn ondergebracht in een separate entiteit. Door deze fysieke afsplitsing dragen wij zo goed mogelijk bij aan de wens vanuit financiers om makelaardij en taxaties te scheiden.

Onze taxateurs hebben gezamenlijk meer dan 100 jaar ervaring en kennen de markt als geen ander. Zij stellen meer dan alleen de marktwaarde van een woning of bedrijfsobject vast.

Jouw taxateur in Limburg

Jouw taxateur in Limburg!

Onze taxateurs volgen de markt op de voet. Een juiste interpretatie van marktgegevens is bij het taxeren van het grootste belang en vraagt om een intensief contact en daarmee om een heldere en betrouwbare relatie. Als jouw taxateur in Limburg staan wij voor een betrouwbaar taxatierapport.

Profesionalisering van de markt en de tendens naar benchmarking roepen de behoefte op aan een frequente herorièˆntering op onroerend goed. Een juiste interpretatie van marktgegevens zijn daarbij van het grootste belang en vragen om een intensief contact en daarmee om een heldere en betrouwbare aanpak. Dat is precies waar Boek & Offermans voor staat.

Wij zijn aangesloten bij


Meest gestelde vragen TAXATIES

Wij zijn gecertificeerd om voor nagenoeg alle banken een taxatie uit te voeren, waaronder ING, Rabobank, ABN Amro, SNS en zelfs de Sparkasse.

De letterlijke vertaling van buy-to-let is "kopen om te verhuren". De buy-to-let taxatie is dan ook bedoeld voor woningen die aangekocht zijn om te verhuren, niet voor eigen gebruik.

Door onze 4 vestigingen in Limburg (Heerlen, Maastricht, Venlo en Venray) taxeren wij bedrijfspanden en maatschappelijk vastgoed in de gehele provincie Limburg.

Voor wat betreft woningtaxaties is er door het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) bepaald dat de taxeren woning maximaal 20 kilometer van de vestigingslocatie van de taxateur ligt. Dat wil zeggen dat wij in geheel Noord- en Zuid-Limburg uw woning taxeren.

  Onze taxateurs zijn gecertificeerd om alle typen vastgoed te taxeren. Reeds jarenlang taxeren wij woningen, winkelruimtes, kantoorruimtes, bedrijfsruimtes, maatschappelijk vastgoed (kerken, scholen, zorgvastgoed) en parkeerplaatsen. Al ruim 40 jaar zijn onze taxateurs de experts in Limburg om uw vastgoed op waarde te waarderen.

  Hoe kunnen wij je helpen?

  Contact opnemen

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie