Jouw taxateur in Limburg

Betrouwbare cijfers

Heldere rapportages

Snel en vakkundig

Jouw taxateur in Limburg

Jouw taxateur in Limburg!

Onze taxateurs volgen de markt op de voet. Een juiste interpretatie van marktgegevens is bij het taxeren van het grootste belang en vraagt om een intensief contact en daarmee om een heldere en betrouwbare relatie. Als jouw taxateur in Limburg staan wij voor een betrouwbaar taxatierapport.

Profesionalisering van de markt en de tendens naar benchmarking roepen de behoefte op aan een frequente herorièˆntering op onroerend goed. Een juiste interpretatie van marktgegevens zijn daarbij van het grootste belang en vragen om een intensief contact en daarmee om een heldere en betrouwbare aanpak. Dat is precies waar Boek & Offermans voor staat.

Boek & Offermans taxaties

Onze volledig gecertificeerde taxateurs zijn ondergebracht in een separate entiteit. Door deze fysieke afsplitsing dragen wij zo goed mogelijk bij aan de wens vanuit financiers om makelaardij en taxaties te scheiden.

Onze taxateurs hebben gezamenlijk meer dan 100 jaar ervaring en kennen de markt als geen ander. Zij stellen meer dan alleen de marktwaarde van een woning of bedrijfsobject vast. Taxatie nodig? Vraag een offerte aan!

Onze taxaties in 2019

268

Woningen getaxeerd

106

Woningen in verhuurde staat
"Buy to let" getaxeerd

184

Bedrijfsmatig/maatschappelijk/
zorg vastgoed getaxeerd

Wij zijn aangesloten bij


Hoe kunnen wij je helpen?

Hulp nodig of wil je gewoon meer informatie? Neem contact op!

Contact opnemen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie