40+ geldverstrekkers
Onafhankelijk hypotheekadvies
De 1e afspraak is voor onze rekening

Boek & Offermans Hypotheekadviseurs

Ben je op zoek naar een betrouwbare hypotheekadviseur in Limburg? Zoek niet verder! Boek & Offermans Hypotheekadviseurs staat klaar om jouw wensen en dromen om te zetten in concrete financiële plannen. Onze hypotheekadviseurs begrijpen als geen ander dat het regelen van een hypotheek een belangrijke stap in je leven is. Daarom bieden wij een uitgebreide begeleiding om jouw hypotheekproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.


Onze hypotheekadviseurs staan voor je klaar. Hoe kunnen we jou helpen?

Met onze vestigingen in Heerlen, Maastricht, Sittard, Valkenburg, Venlo en Venray, zijn we altijd dichtbij. Graag ondersteunen wij je bij het realiseren van jouw woondromen.

Kies voor Boek & Offermans als jouw Hypotheekadviseur in Limburg en maak jouw dromen waar met een hypotheek die bij je past. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Nieuwsgierig naar jouw maximale hypotheek?

Nieuwsgierig naar jouw maximale hypotheek?

.

Waarom een Boek & Offermans Hypotheekadviseur?

Bij het kopen van een huis of het herfinancieren van je huidige woning komt veel kijken. Het regelen van een hypotheek is een belangrijke stap voor jou en je gezin. Wij begrijpen dat als geen ander en begeleiden je graag naar een hypotheek die perfect aansluit bij jou persoonlijke situatie.

Als volledig onafhankelijke hypotheekadviseur in Limburg hebben we geen belangen bij banken of andere financiële instellingen. Wij hebben de keuze uit meer dan 40 geldverstrekkers. Dit stelt ons in staat om objectief en transparant de beste opties voor jou situatie te bekijken.

Kies voor Boek & Offermans Hypotheekadviseurs en laat ons jou begeleiden naar een financieel stabiele toekomst. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij verheugen ons erop je te ontmoeten en te helpen bij het realiseren van jouw droomwoning!

Je persoonlijke hypotheekadviseur helpt je bij het maken van de beste keuzes voor nu en later.

Team hypotheken

Raf Crombag Raf Crombag
Raf Crombag Raf Crombag

Financieel adviseur

Serge van Heel Serge van Heel
Serge van Heel Serge van Heel

Commercieel medewerker

Marion Knoren-Essers Marion Knoren-Essers
Marion Knoren-Essers Marion Knoren-Essers

Commercieel medewerker

Marcel Vrösch Marcel Vrösch
Marcel Vrösch Marcel Vrösch

Financieel adviseur

Jouw hypotheekadviseur in Limburg!

  • 6 vestigingen in Limburg
  • Sinds 1975
  • Onafhankelijk Hypotheekadvies
  • 40+ geldverstrekkers!