Uw bedrijfsmakelaar in Limburg

Grootste en meest diverse aanbod in Limburg.

Bewezen succesformule voor uw verkoop- of verhuurtransactie.

Team van specialisten met jarenlange ervaring.

Boek & Offermans bedrijfsmakelaars

Boek & Offermans Makelaars is al jaren de nummer 1 bedrijfsmakelaar in Limburg. Vanuit onze vestigingen in Heerlen, Maastricht, Venlo en Venray zijn onze makelaars actief in nagenoeg de gehele provincie.

Ons team van specialisten houdt zich bezig met oa. winkels, kantoren en bedrijfsruimtes. Op zoek naar een pand dat is ingericht voor flexibel werken, een praktijkruimte of juist een grote hal voor opslag van goederen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze bedrijfsmakelaars staan voor u klaar. Hoe kunnen wij u helpen?

Als Limburgse bedrijfsmakelaar kennen wij zakelijk Limburg als geen ander. Daardoor kunnen we je sneller aan de juiste match helpen. Wij kennen de ondernemers en zij kennen ons. Maak gebruik van ons netwerk!

Resultaten uit het verleden bieden
de beste garantie voor de toekomst!

Bekijk onze resultaten
Uw bedrijfsmakelaar in Limburg

Waarom een
Boek & Offermans
bedrijfsmakelaar?

Van Venlo tot aan Venray en van Heerlen tot aan Maastricht, Boek & Offermans Makelaars is de meest ervaren bedrijfsmakelaar in Limburg. Met meer dan 40 jaar ervaring zijn wij uw vastgoedadviseur en weten wij als geen ander wat er speelt in de markt.

Daarnaast zijn wij partner in Dynamis, een netwerk van 13 nauw samenwerkende Nederlandse Makelaars. Hierdoor hebben wij een groot landelijk netwerk en volgen hiermee de landelijke en Limburgse markt op de voet. We kunnen u zodoende optimaal adviseren over de verkoop- en verhuurmogelijkheden van uw vastgoed.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak kennis met een van onze bedrijfsmakelaars!

Hoe kunnen wij je helpen?

Hulp nodig of wil je gewoon meer informatie? Neem contact op!

Contact opnemen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie