Jouw bedrijfsmakelaar in Limburg

Grootste en meest diverse aanbod in Limburg.

Bewezen succesformule voor uw verkoop- of verhuurtransactie.

Team van specialisten met jarenlange ervaring.

Jouw bedrijfsmakelaar in Limburg

Jouw bedrijfsmakelaar
in Limburg

Boek & Offermans Makelaars is al jaren de nummer 1 bedrijfsmakelaar in Limburg. We hebben een team van diversen specialisten die zich bezig houden met winkels, kantoren en bedrijfsruimtes. Op zoek naar een pand dat is ingericht voor flexibel werken, een praktijkruimte of juist een grote hal voor opslag van goederen? Wij kunnen je helpen.

Als Limburgse bedrijfsmakelaar kennen wij zakelijk Limburg als geen ander. Daardoor kunnen we je sneller aan de juiste match helpen. Wij kennen de ondernemers en zij kennen ons. Maak gebruik van ons netwerk!

Waarom een
Boek & Offermans
bedrijfsmakelaar?

Van Venlo tot aan Venray en van Heerlen tot aan Maastricht, Boek & Offermans Makelaars is de meest ervaren bedrijfsmakelaar en vastgoedadviseur in Limburg. Met meer dan 40 jaar ervaring weten wij als geen ander wat er speelt in de markt.

Daarnaast zijn wij partner in Dynamis, een netwerk van 13 nauw samenwerkende Nederlandse Makelaars. Hierdoor hebben wij een groot landelijk netwerk en volgen hiermee de landelijke en Limburgse markt op de voet. We kunnen je zodoende optimaal adviseren over de verkoop- en verhuurmogelijkheden van jouw vastgoed.

Hoe kunnen wij je helpen?

Hulp nodig of wil je gewoon meer informatie? Neem contact op!

Contact opnemen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie