1Box opent 2e vestiging in Heerlen

Geschreven door Roger Hunnekens op 13 juni 2022

Per 1 juni 2022 mag 1BOX Self Storage zich de trotse nieuwe eigenaar noemen van de bedrijfsruimte Heerlerbaan 243 te Heerlen.

Met tot op heden 16 vestigingen, verspreid door Nederland, biedt 1BOX Self Storage opslagruimtes in diverse formaten voor zowel particulieren als bedrijven aan.

1BOX Self Storage is reeds gesetteld op de Beersdalweg in Heerlen. De aangekochte bedrijfsruimte op de Heerlerbaan wordt dan ook de 2e vestiging in Heerlen en de 17e vestiging landelijk.

Het aangekochte object bevat ruim 800 m2 kantoorruimte en circa 2.100 m2 bedrijfsruimte. Het pand is uitermate geschikt voor het aanbieden van opslagruimtes, aangezien het voorzien is van meerdere overheadpoorten, een dubbele garagebox én de aanwezigheid van eigen parkeervoorzieningen. 1BOX Self Storage gaat het object transformeren naar zuinige opslagruimtes voor zakelijke en persoonlijke opslag.

De goede ligging - op een steenworp afstand bevinden zich opritten van uitvalswegen richting onder andere Aken, Eindhoven en Maastricht - werken de mogelijkheden voor een succesvolle bedrijfsvoering nog verder in de hand.

Heerlerbaan 243 werd voorheen gebruikt door meubelzaak Hiero Woonsuper Heerlen BV als opslagruimte. Het pand was al enige tijd niet meer in gebruik. Hiero Woonsuper zelf blijft zoals vanouds gevestigd aan de Hambeukerboord 101 te Heerlen

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.

1Box opent 2e vestiging in Heerlen
Didier Boek RM RT
Neem contact op met Didier

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Recentelijk is het object Geleenstraat 16 te Heerlen definitief verkocht aan gemeente...
Orange Media Group verhuist naar Sittard

Orange Media Group verhuist naar Sittard

Per 1 december jl. mag Orange Media Group zich eigenaar noemen van de bedrijfsruimte aan de Kopenhagenstraat 85 te Sittard op...
Bekijk overzicht