Aan Huis Woninginrichting opent vestiging in Maastricht

Geschreven door Kevin Weltens BBA op 8 maart 2023

De nieuwste vestiging van Aan Huis opent binnenkort aan de Voltastraat 8 in Maastricht.

Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor je vloer, raamdecoratie, gordijnen of geïnteresseerd bent in de nieuwste trends op het gebied van verf en behang.In de winkels van Aan Huis Woninginrichting ben je aan het goede adres.

Op deze locatie, centraal gelegen in het wijkwinkelcentrum Wittevrouwenveld, krijgt Aan Huis de beschikking over 365 m² commerciële ruimte op de begane grond. Eigenaar Rob Stassen over de keuze voor deze locatie: “Wie houdt er nou niet van Maastricht. Graag groeien wij verder in een prachtige, bruisende en verjongende stad. Welke zich elke dag verder ontwikkeld. Daar willen wij graag deel van uitmaken om voor elk wat wils een prachtig interieur te realiseren.”

Het wijkwinkelcentrum Wittevrouwenveld is gelegen nabij De Groene Loper, is de afgelopen jaren volledig vernieuwd en heeft vestigingen van onder andere Jumbo Supermarkt, Kruidvat en Bakkerij Paulissen.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhurende partij Supermarktfonds.nl, een initiatief van Heeneman & Partners.

Aan Huis Woninginrichting opent vestiging in Maastricht
Roger Vloet RM RT
Neem contact op met Roger

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Numbr Boekhouders & Adviseurs verhuist naar Céramique

Numbr Boekhouders & Adviseurs verhuist naar Céramique

Vanaf 1 november 2023 zal Numbr Boekhouders & Adviseurs hun huidige locatie in de oude binnenstad van Maastricht gaan verruilen voor...
Gym Rebel opent nieuwe sportstudio in Maastricht

Gym Rebel opent nieuwe sportstudio in Maastricht

Sportstudio Gym Rebel steekt de straat over en verhuist van hun huidige locatie aan Frankenstraat 148 in Maastricht naar Frankenstraat...
Bekijk overzicht

Cookiebeleid

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie