Aan Huis Woninginrichting opent vestiging in Maastricht

De nieuwste vestiging van Aan Huis opent binnenkort aan de Voltastraat 8 in Maastricht.

Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor je vloer, raamdecoratie, gordijnen of geïnteresseerd bent in de nieuwste trends op het gebied van verf en behang.In de winkels van Aan Huis Woninginrichting ben je aan het goede adres.

Op deze locatie, centraal gelegen in het wijkwinkelcentrum Wittevrouwenveld, krijgt Aan Huis de beschikking over 365 m² commerciële ruimte op de begane grond. Eigenaar Rob Stassen over de keuze voor deze locatie: “Wie houdt er nou niet van Maastricht. Graag groeien wij verder in een prachtige, bruisende en verjongende stad. Welke zich elke dag verder ontwikkeld. Daar willen wij graag deel van uitmaken om voor elk wat wils een prachtig interieur te realiseren.”

Het wijkwinkelcentrum Wittevrouwenveld is gelegen nabij De Groene Loper, is de afgelopen jaren volledig vernieuwd en heeft vestigingen van onder andere Jumbo Supermarkt, Kruidvat en Bakkerij Paulissen.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhurende partij Supermarktfonds.nl, een initiatief van Heeneman & Partners.

Aan Huis Woninginrichting opent vestiging in Maastricht
Roger Vloet RM RT
Neem contact op met Roger

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Recentelijk is het object Geleenstraat 16 te Heerlen definitief verkocht aan gemeente...
Orange Media Group verhuist naar Sittard

Orange Media Group verhuist naar Sittard

Per 1 december jl. mag Orange Media Group zich eigenaar noemen van de bedrijfsruimte aan de Kopenhagenstraat 85 te Sittard op...
Bekijk overzicht