ACTIVV Personeel B.V. gesetteld op Akerstraat 69 in Heerlen

Geschreven door Roger Hunnekens op 3 augustus 2022

Sinds 15 juli jongstleden mag ACTIVV Personeel B.V. zich de trotse huurder noemen van de begane grond van het mooie, markante kantoorpand op Akerstraat 69 in Heerlen.

ACTIVV B.V. was voorheen elders in Heerlen gevestigd. De nieuwe vestiging in het prominente hoekpand gelegen op een prima zichtlocatie, biedt ACTIVV Personeel B.V. de mogelijkheid om haar exposure verder te verbeteren.

Het object is eigendom van Parkstad Accountants & Adviseurs. Zij houden eveneens kantoor in het pand, zetelend op de verdiepingsvloeren.

In het pand beschikt de ACTIVV Personeel B.V. – actief op het gebied van arbeidsbemiddeling - over circa 200 m² kantooroppervlak op de begane grond om haar clientèle te kunnen ontvangen en haar activiteiten succesvol te kunnen uitvoeren.

Tevens heeft ACTIVV B.V. de beschikking over een 5-tal parkeerplaatsen op eigen terrein. Klanten met eigen vervoer hoeven zodoende niet op zoek naar (betaalde) parkeerplekken in de nabije omgeving.

Boek & Offermans Makelaars wenst ACTIVV Personeel B.V. veel succes toe op haar nieuwe stek!

ACTIVV Personeel B.V. gesetteld op Akerstraat 69 in Heerlen
Didier Boek RM RT
Neem contact op met Didier

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Numbr Boekhouders & Adviseurs verhuist naar Céramique

Numbr Boekhouders & Adviseurs verhuist naar Céramique

Vanaf 1 november 2023 zal Numbr Boekhouders & Adviseurs hun huidige locatie in de oude binnenstad van Maastricht gaan verruilen voor...
Gym Rebel opent nieuwe sportstudio in Maastricht

Gym Rebel opent nieuwe sportstudio in Maastricht

Sportstudio Gym Rebel steekt de straat over en verhuist van hun huidige locatie aan Frankenstraat 148 in Maastricht naar Frankenstraat...
Bekijk overzicht

Cookiebeleid

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie