Adecco huurt kantoorruimte op Maastricht-Airport

Adecco huurt kantoorruimte op Maastricht-Airport

Geschreven door Kevin Weltens BBA op 2 januari 2017

Een van Nederlands grootste uitzendorganisaties, Adecco, gaat zich vestigen aan de Aziëlaan 22 te Maastricht-Airport. Met ingang van 1 januari 2017 huurt Adecco de gehele 3e verdieping, circa 453 m² VVO kantoorruimte, van het kenmerkende kantoorgebouw ‘Athos’. Andere huurders in ‘Athos’ zijn KPMG en Boels Zanders Advocaten.

Adecco is onderdeel van Adecco Group Nederland en zet haar expertise, vanuit ruim 100 vestigingen met meer dan 1000 medewerkers, in voor passende verbintenissen tussen mensen en bedrijven. Vanuit de overtuiging dat werk bijdraagt aan groei. De gepassioneerde medewerkers toetsen de wensen en mogelijkheden van kandidaten aan specifieke behoeften van internationale en lokale bedrijven en instellingen, met als doel beide doelgroepen verder te brengen. Vooruitgang is namelijk het doel, werk het middel.

Wereldwijd heeft Adecco Group ruim 33.000 medewerkers in meer dan 60 landen. Door het tot stand brengen van deze transactie is het kantoorgebouw ‘Athos’ thans volledig gevuld.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de vertrekkend huurder. Adecco Nederland Holding liet zich bij deze aanhuur begeleiden door CBRE. December 2016.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie