Akerstraat 162 Kerkrade verkocht aan Beer Eigentijdse Meubelmaker

Akerstraat 162 Kerkrade verkocht aan Beer Eigentijdse Meubelmaker

Boek & Offermans Makelaars heeft voor haar opdrachtgever een koopovereenkomst tot stand gebracht met Beer Eigentijdse Meubelmaker.

De in Kerkrade aan de Akerstraat gelegen bedrijfsruimte met bovenwoning van ca. 860 m2 met buitenterrein en twee garages zal de nieuwe werkplaats en showroom gaan vormen. De voormalige supermarkt is gesitueerd op de hoek van de Akerstraat / Gladiolenstraat in de wijk Spekholzerheide en gelegen op steenworp afstand van bedrijventerrein ‘Spekholzerheide’, de Roda JC Boulevard en de winkelkern van Spekholzerheide.

De centrale ligging kenmerkt zich door een gunstige ontsluiting richting autosnelweg A76 en de autowegen N281 en N300 (Buitenring). Hierdoor liggen plaatsen als Heerlen, Landgraaf en Aken binnen handbereik. Naast de verkoop van woonaccessoires en geïmporteerde meubels, heeft Beer eigentijdse meubelen zich gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige maatwerk meubels.

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardige meubelmakerij, waarbij gebruik wordt maakt van de modernste machines en technieken. Wilfried Beer ontwerpt en maakt meubels naar wens en maat voor particulier en bedrijf.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie