Archipel Tax Advice nieuwe huurder in De Colonel –Maastricht

Geschreven door Roger Hunnekens op 24 januari 2023

Op korte termijn neemt de Maastrichtse vestiging van Archipel Tax Advice hun intrek op de 9e verdieping van kantoorgebouw De Colonel, gelegen aan het Stationsplein in Maastricht. Op de 9e verdieping krijgt Archipel Tax Advice de beschikking over 190 m² kantoorruimte.

Vanuit vestigingen in Den Haag, Amsterdam en Maastricht biedt Archipel Tax Advice een breed scala aan dienstverlening op het gebied van belastingen.

Ervaring uit het werkgebied gecombineerd met hedendaagse technologie zorgen ervoor dat de experts van Archipel Tax Advice tot snelle en goede inzichten kunnen komen bij de belastingvraagstukken van hun klanten.

De Colonel is voorzien van alle moderne faciliteiten voor hedendaags kantoorgebruik en wordt gekenmerkt door een zeer goede bereikbaarheid, dankzij de ligging aangrenzend aan Station Maastricht. In De Colonel zijn onder andere KPN, Regus, BDO, Conduent, Q-Park, CGI en Deerns reeds gevestigd.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens Schroders Capital, de verhurende partij.

Archipel Tax Advice nieuwe huurder in De Colonel –Maastricht
Roger Vloet RM RT
Neem contact op met Roger

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Recentelijk is het object Geleenstraat 16 te Heerlen definitief verkocht aan gemeente...
Orange Media Group verhuist naar Sittard

Orange Media Group verhuist naar Sittard

Per 1 december jl. mag Orange Media Group zich eigenaar noemen van de bedrijfsruimte aan de Kopenhagenstraat 85 te Sittard op...
Bekijk overzicht