BackWERK breidt uit met een nieuwe vestiging in Venlo!

Per 1 februari 2020 zal het kwaliteits zelfbediening-foodconcept zich met haar nieuwste winkelconcept aan de Markt 24 vestigen.

Na een ingrijpende verbouwing zal BackWERK het compleet gerenoveerde monumentale object aan de Markt, waar voorheen modeketen Ulla Popken was gevestigd, betrekken. Het beeldbepalende object aan de Markt 24 zal zoveel mogelijk in originele staat teruggebracht worden. De commerciële ruimte op de begane grond heeft een oppervlakte van ca. 180 m2 en beschikt over terrasmogelijkheden.

De afgelopen jaren is de formule hard gegroeid. In Nederland is BackWERK vooralsnog alleen in de grotere steden te vinden en binnenkort dus ook in Venlo. BackWERK heeft bewust gekozen voor Venlo vanwege de unieke ligging van het gehuurde.

De Markt is een druk bezocht horecaplein dat dagelijks vele winkelbezoekers trekt en ruimte biedt aan vele horecagelegenheden en evenementen waaronder Viva Classic Live, Koningsnacht en Carnaval. Vanuit de Markt is via de Steenstraat de Oude Markt en de Maasboulevard met o.a. Primark, Mediamarkt en theater de Maaspoort bereikbaar.

Boek en Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens eigenaar. BackWERK werd bij deze transactie begeleid door Engelvast.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Recentelijk is het object Geleenstraat 16 te Heerlen definitief verkocht aan gemeente...
Orange Media Group verhuist naar Sittard

Orange Media Group verhuist naar Sittard

Per 1 december jl. mag Orange Media Group zich eigenaar noemen van de bedrijfsruimte aan de Kopenhagenstraat 85 te Sittard op...
Bekijk overzicht