Bagels & Beans komt naar Maastricht

Bagels & Beans komt naar Maastricht

Geschreven door Kevin Weltens BBA op 21 februari 2017

Namens haar opdrachtgever Verenigd Beheer heeft Boek & Offermans Makelaars de verhuur tot stand gebracht van de winkelruimte gelegen aan de Wycker Brugstraat 31 in Maastricht. Met ingang van 1 maart 2017 huurt Bagels & Beans op deze zeer goede zichtlocatie circa 155 m² winkelruimte en een opslagruimte in het souterrain. Na een jarenlange zoektocht heeft Bagels & Beans in het sfeervolle stadsdeel Wyck de perfecte locatie gevonden voor hun eerste vestiging in Maastricht.

Bagels & Beans opende begin 1996 haar eerste vestiging in de Ferdinand Bolstraat te Amsterdam. Daar maakten bezoekers voor het eerst kennis met het concept waarbij gezond en vooral lekker eten in een plezierige omgeving centraal staat. Inmiddels is Bagels & Beans voor veel mensen een niet meer weg te denken moment van rust. Bagels & Beans is hard op weg naar 70 vestigingen in Nederland. En inmiddels is de onderneming ook de grens overgestoken en zullen er meer vestigingen volgen in Duitsland en andere landen.

De Wycker Brugstraat is het kloppend hart van het geliefde Maastrichtse stadsdeel Wyck, alwaar een fraaie mix te vinden is van retail en horeca. In de vele karakteristieke panden aan de Wycker Brugstraat zijn onder andere vestigingen te vinden van Holland & Barrett, Ivizi, ANWB en Simon Lévelt.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder. Februari 2017

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie