BDO huurt kantoorruimte in ‘De Colonel’ in Maastricht

Geschreven door Kevin Weltens BBA op 1 november 2022

Accountants- en advieskantoor BDO verhuist op korte termijn van Maastricht-Airport naar het centrum van Maastricht. Vanaf eind 2022 neemt BDO haar intrek in het hoogwaardige kantoorgebouw ‘De Colonel’, gelegen aan het Stationsplein in Maastricht.

Bij de keuze voor de nieuwe huisvesting heeft BDO nadrukkelijk rekening gehouden met de nieuwe manier van werken en de veranderende functie van het kantoor. Door hybride werken, plaats onafhankelijk op basis van wat het beste past bij de werkzaamheden en voorkeur, verandert het kantoor van vaste werkplek naar voornamelijk een inspirerende ontmoetingsruimte voor samenwerken, kennisdelen en flexibel werken. Kantoorgebouw ‘De Colonel’ voldoet aan alle wensen van BDO en de inrichting ervan sluit daar ook op aan.

Door hybride werken veranderden bij BDO ook de behoeften voor wat betreft de locatie. Het nieuwe pand ligt op loopafstand van het bruisende centrum van Maastricht, dicht bij alle voorzieningen die de stad te bieden heeft. Medewerkers en klanten kunnen voortaan gemakkelijk met het openbaar vervoer het kantoor bereiken, wat in lijn is met het duurzaamheidsbeleid van BDO.

Met het vertrek van Maastricht-Airport naar het centrum van Maastricht heeft BDO straks het vierde kantoor uit de regio Zuid verhuisd naar een nieuwe locatie dichter bij het centrum en beter bereikbaar met het openbaar vervoer. Eerder verhuisden de kantoren in Tilburg, Den Bosch en Eindhoven al naar een dergelijke locatie.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens Schroders Capital, de verhurende partij. BDO werd bij deze transactie begeleid door Van de Rijt Vastgoed.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Numbr Boekhouders & Adviseurs verhuist naar Céramique

Numbr Boekhouders & Adviseurs verhuist naar Céramique

Vanaf 1 november 2023 zal Numbr Boekhouders & Adviseurs hun huidige locatie in de oude binnenstad van Maastricht gaan verruilen voor...
Gym Rebel opent nieuwe sportstudio in Maastricht

Gym Rebel opent nieuwe sportstudio in Maastricht

Sportstudio Gym Rebel steekt de straat over en verhuist van hun huidige locatie aan Frankenstraat 148 in Maastricht naar Frankenstraat...
Bekijk overzicht

Cookiebeleid

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie