Beddenspecialist Gasse slaapcomfort opent 3e vestiging in Heerlen

Beddenspecialist Gasse slaapcomfort opent 3e vestiging in Heerlen

Geschreven door Martijn Weerts op 6 april 2021

Beddenspecialist Gasse slaapcomfort opent 3e vestiging in Heerlen Boek & Offermans Makelaars heeft de verhuur tot stand gebracht van de bedrijfsruimte aan de Parallelweg 34 te Heerlen.

Gasse Slaapcomfort, met vestigingen in Maastricht en Simpelveld, bestaat sinds 1992. Hiermee zijn zij de grootste slaapspecialist in Limburg met merken als Auping, Pullman, Jensen en M-Line.

Het betreft een royaal bedrijfsobject bestaande uit showroom, bedrijfsruimte/werkplaats en kantoorruimte gelegen op een zeer goede zichtlocatie nabij de op- en afrit van de N280 (stadsautoweg, afrit woonboulevard). Het object omvat circa 940 m² en is gebouwd in 1990. Verder is het geheel gelegen op een ruim perceel van 2.130 m² met voldoende parkeermogelijkheden op het verharde buitenterrein.

Het object is gelegen op bedrijven/handelsterrein ‘In de Cramer’ welke strategisch is gesitueerd tussen de binnenstad van Heerlen en de meubelboulevard. Het betreft een van de drukste punten van Parkstad dankzij de ligging nabij de autoboulevard en woonboulevard met grote trekkers als Ikea, Praxis Tuincentrum, Gamma, Praxis, Pets Place / Boerenbond XL, Xenos en Sijben meubels.

Door de uitermate goede bereikbaarheid vanaf de A76 en de centrale ligging tussen Duitsland en België is ‘In de Cramer’ tevens goed bezocht door Duitse en Belgische klanten. Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie