Beleef de winter in Venray!

Stichting Winterpret Venray organiseert door middel van sponsoren jaarlijks het Winterpret evenement op het Schouwburgplein in Venray. Van vrijdag 13 december 2019 t/m 5 januari 2020 wordt het Schouwburgplein weer omgetoverd tot een echt winterparadijs. De jaarlijkse ijsbaan wordt geopend voor jong en oud en er zullen diverse activiteiten georganiseerd worden.

Elke zondagmorgen (15, 22, 29 december 2019 en 5 januari 2020) tussen 10.00 uur en 12.00 uur wordt het peuterschaatsen georganiseerd en mogen de kleinsten proberen te schaatsen. Er is een speciaal gedeelte waar de peuters onder begeleiding de mogelijkheid krijgen om de eerste stapjes op het ijs te zetten. Tijdens dit event is een DJ aanwezig die voor een echte ‘’kerst’’ mini-disco zal zorgen.

Om dit fantastische initiatief te stimuleren, willen wij namens Boek en Offermans graag een steentje bijdragen. We vinden het belangrijk dat ‘Venray Beweegt’ en gezond blijft. Zo zal elke peuter aan het eind een goed gevuld tasje van ons ontvangen, met daarin o.a. een lekker stuk fruit en een kleurplaat waar een win actie aan is gekoppeld. Ook een kleurplaat inleveren? Download hier dan de kleurplaat en lever hem in op jouw Boek & Offermans kantoor. Inleveren kan tot uiterlijk 31 december 2019, de winnaar zal een verrassing van ons ontvangen!

Na het succes van vorig jaar is er tevens een kerstmarkt georganiseerd in het weekend van 20 t/m 22 december 2019. Dit jaar zullen er maar liefst 24 marktkramen deelnemen en vinden er doorlopend optredens van verschillende muziekverenigingen plaats. Zeker een aanrader om eens te bezoeken!

Benieuwd naar het volledige programma van Winterpret in Venray? Ga dan naar winterpretvenray.nl of volg ze op Facebook.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Wijziging directie Boek en Offermans Makelaars

Wijziging directie Boek en Offermans Makelaars

Met ingang van 03 april treedt Pieter Brouwers terug als bestuurder en heeft hij zijn belang in Boek en Offermans verkocht aan Jeroen van Bokhoven en Didier...
Boek & Offermans Makelaars realiseert wederom het hoogste transactievolume in Limburg!

Boek & Offermans Makelaars realiseert wederom het hoogste transactievolume in Limburg!

Voor de 10e keer op rij zijn wij de nummer 1 bedrijfsmakelaar in Limburg volgens de ranking van...
Bekijk overzicht