Belegging Boschstraat 25-25A Brunssum aangekocht!

Boek & Offermans Makelaars heeft voor haar opdrachtgever Atlantis Financiers N.V. een aankoop tot stand gebracht voor de Boschstraat 25 Brunssum.

Het bedrijvencomplex aan de Boschstraat bevat ruim 9.495 m² bedrijfsruimte. Verder heeft het complex de beschikking over een ruime hoeveelheid parkeerplaatsen en buitenterrein. Kenmerkend is de uitstekende ligging in Brunssum Oost tegen de Schinveldse bossen op industrieterrein Bouwberg.

Het object is grotendeels verhuurd. Het gedeelte dat per 1 maart 2020 beschikbaar komt zal op korte termijn te huur worden aangeboden tegen zeer aantrekkelijke huurprijzen. In de directe omgeving bevinden zich verschillende productiebedrijven en handelsondernemingen. Dankzij de recent aangelegde Buitenring Parkstad Limburg (N300) is het gehele industrieterrein uitstekend bereikbaar en is een snelle aansluiting met de snelwegen A76/A2 (Aken – Eindhoven) en A79 (Heerlen – Maastricht – Luik) verzekerd.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de koper.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Orange Media Group verhuist naar Sittard

Orange Media Group verhuist naar Sittard

Per 1 december jl. mag Orange Media Group zich eigenaar noemen van de bedrijfsruimte aan de Kopenhagenstraat 85 te Sittard op...
Bedrijfsruimte in Heer-Maastricht verkocht én direct weer verhuurd

Bedrijfsruimte in Heer-Maastricht verkocht én direct weer verhuurd

Boek &...
Bekijk overzicht

Cookiebeleid

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie