Boek en Offermans Makelaars verstevigt haar positie in Noord-Limburg

Boek en Offermans Makelaars verstevigt haar positie in Noord-Limburg

Geschreven door Martijn Weerts op 8 oktober 2018

Venlo
Met ingang van 1 oktober heeft Boek en Offermans Makelaars de activiteiten overgenomen van Van Kempen Makelaars en breidt haar portefeuille en aanwezigheid in Venlo verder uit. Het kantoor in Venlo verhuist van de Kaldenkerkerweg naar de Straelseweg 234, van waaruit 4 medewerkers fulltime actief zijn met alle voorkomende vastgoedvraagstukken.

Venray
Het kantoor in Venray is met ingang van 1 oktober versterkt door de komst van Gregory Borg. Gregory is een NVM makelaar en gekwalificeerd taxateur met meer dan 15 jaar relevante werkervaring. Bovendien is hij al jaren woonachtig in Venray en kent de regio als geen ander.

Uw makelaar in Limburg
Door de provinciale dekking is Boek en Offermans dé full-service makelaar bij uitstek in Limburg. Met de overname van Van Kempen Makelaars wordt de aanwezigheid in Noord-Limburg versterkt. Directeur Pieter Brouwers is verheugd met de nieuwe stap in Venlo: “Met deze uitbreiding zijn we, net zoals in Zuid-Limburg, nu ook in Noord-Limburg een vaste factor in de regio én mogen we ons met recht ‘Uw makelaar in Limburg!’ noemen.”

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie