Boek en Offermans Makelaars veruit de grootste Limburgse bedrijfsmakelaar!

Boek en Offermans Makelaars veruit de grootste Limburgse bedrijfsmakelaar!

Geschreven door Martijn Weerts op 8 maart 2019

Voor de 7e keer op rij zijn wij de nummer 1 bedrijfsmakelaar in Limburg volgens PropertyNL, de bevestiging van ons hoge kennisniveau, betrouwbaarheid en transactie volume in de vastgoedmarkt.

Jaarlijks stelt het vastgoedmagazine PropertyNL, op basis van onafhankelijk onderzoek, landelijk en regionaal de makelaars top-101 samen op basis van de door hen geregistreerde transacties. Regionaal worden op basis van kantoor-, winkel en bedrijfsruimtetransacties de marktaandelen berekend.

Limburg
Voor de 7e keer op rij zijn wij in onze provincie de grootste Limburgse bedrijfsmakelaar. Op de kantoor- en winkelruimte markt zijn we groter dan zowel landelijke als lokale concurrenten die in onze provincie actief zijn. Onze aanpak als diepgewortelde Limburgse makelaar met landelijke dekking en regionale kennis werkt!

Zuid-Limburg
In de regio Zuid-Limburg staan we hierdoor wederom op een stevige 1e positie bij de kantoor- bedrijfs- en winkelruimtemarkt. Op de kantoren- en winkelruimtemarkt is ons transactievolume meer dan 3x zo groot als de nummer 2 op de lijst.

We zijn enorm blij met deze resultaten en danken onze opdrachtgevers voor het in ons gestelde vertrouwen. Elke dag opnieuw gaat ons team aan de slag voor het beste resultaat voor onze opdrachtgevers en daar zijn we trots op!

Dynamis
Bovendien staat Dynamis, op de landelijke top 101, op een stevige 4e positie en wordt nogmaals de kracht van de formule bevestigt; landelijke dekking, uniformele werkwijze, regionale kennis.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie