Boek & Offermans Makelaars introduceert nieuw product voor de woningzoeker!

Geschreven door Martijn Weerts op 9 november 2021

Het leven van de woningzoeker gaat momenteel niet over rozen. Elke dag opnieuw het internet afstruinen op zoek naar het nieuwste aanbod. Snel reageren in de hoop dat je mag bezichtigen. Boek & Offermans Makelaars begrijpt de frustratie van de woningzoeker en introduceert: Digidomus!

Uniek in de markt
Digidomus is dé nieuwe online tool voor de woningzoeker! Boek & Offermans heeft hiermee een uniek product in handen. Wij helpen je actief met het zoeken naar je nieuwe droomhuis en inventariseren ondertussen de interesse in je eigen huis zonder deze prominent online te plaatsen.

Digidomus
Met Digidomus vergroot je je kansen op je droomhuis. Het klinkt allemaal heel eenvoudig en zo is het ook: Je zoekopdracht wordt online geplaatst, zodat iedereen het kan zien. Op verschillende manieren gaan wij vervolgens samen met jou actief op zoek naar je droomhuis.

Woningverkopers kunnen online reageren op de zoekopdracht als zij denken dat hun woning voldoet aan jouw woonwensen. Terwijl er gezocht wordt naar je droomhuis, inventariseren wij de interesse in je huidige woning. Zodra je je nieuwe plekje hebt gevonden, kan snel geschakeld worden met de verkoop van je huidige woning. Twee vliegen in één klap: meer kans op je droomhuis en een snelle verkoop van je huidige woning.

Vergroot ook jouw kansen!
Digidomus maakt zoekopdrachten openbaar en doorbreekt hiermee de traditionele woningmarkt. Door deze aanpak kom je als woningzoeker ook in aanraking met woningaanbod dat nog niet op Funda staat. Zo maak jij meer kans om je droomhuis te vinden!

Meer informatie over Digidomus of direct starten met je zoektocht?
Kijk op: boek-offermans.nl/digidomus

Boek & Offermans Makelaars introduceert nieuw product voor de woningzoeker!
Martijn Weerts
Neem contact op met Martijn

Cookiebeleid

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie