Boek & Offermans Makelaars voor de 10e keer op de PROVADA!

Boek & Offermans Makelaars voor de 10e keer op de PROVADA!

Geschreven door Pieter Brouwers RM RT op 24 mei 2019

In samenwerking met Dynamis staat Boek & Offermans Makelaars ook dit jaar met een eigen stand op de PROVADA. Maar wat moet een Limburgse Makelaar op 'die vastgoedbeurs in Amsterdam'. Directeur Pieter Brouwers legt het uit:

De PROVADA is de grootste vastgoedbeurs in Nederland, een driedaags netwerkevent met verscheidene bijeenkomsten in fora, op themapleinen, in zalen en uiteraard op de stands. Tijdens de beurs ligt de focus op trends en innovaties op vastgoedgebied. Als Limburgse makelaar zijn wij niet alleen diepgeworteld in de lokale markt maar hebben wij, dankzij ons partnerschap met Dynamis, ook landelijke dekking.

Wat heeft de lokale ondernemer aan de aanwezigheid van Boek & Offermans op de PROVADA?
"Vanwege dat landelijk netwerk is het belangrijk om onze relaties te ontmoeten tijdens dit evenement. Hier onderhouden we contacten en maken we veelal de verbindingen met objecten die wij lokaal beschikbaar hebben. Sterker nog: veel grote bedrijven geven ons zoekopdrachten door, waar ze zich graag nog willen vestigen. Hierdoor kunnen wij sneller schakelen bij de verkoop van bedrijfsobjecten. De lokale ondernemer die zijn pand wilt verkopen of verhuren heeft hier direct voordeel van.

Tevens doen wij veel marktkennis op en volgen onze makelaars diverse workshops, bijeenkomsten en bekijken zij de nieuwste trends op vastgoedgebied. Hierdoor blijven we als kantoor actueel en leren we continu bij, zodat we objecten op een betere manier kunnen presenteren. We gaan met ons hele team immers altijd voor het beste resultaat!"

Wat gebeurd er allemaal op de stand?
"In samenwerking met Dynamis heeft Boek en Offermans een eigen stand op de PROVADA. Gedurende het evenement zijn er tal van activiteiten op en rondom onze stand. We organiseren bijvoorbeeld; netwerklunches, organiseren een mini-symposium en natuurlijk is er onze bekende 'Bier en Bitterballen Borrel'.

Bovendien worden er voorafgaand aan de beurs allerlei afspraken met onze makelaars ingepland. De PROVADA is de uitgelezen plek om contacten met relaties te onderhouden of om kennis te maken met nieuwe relaties. Door de jaren heen is onze stand uitgegroeid tot een ontmoetingsplek voor vastgoedprofessionals in Nederland."

Bent u ook op de PROVADA?
"Kom dan zeker langs op onze stand, hal 10 - stand 31."

Pieter Brouwers RM RT
Directeur Bedrijfsmakelaardij

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie