Boek & Offermans Makelaars wederom hoogste transactie volume op de kantorenmarkt!

Voor de 8e keer op rij zijn wij de nummer 1 bedrijfsmakelaar in Limburg volgens de ranking van PropertyNL.

Jaarlijks stelt het vastgoedmagazine PropertyNL, op basis van onafhankelijk onderzoek, landelijk en regionaal de adviseurs top-1001 samen op basis van de door hen geregistreerde transacties op de kantorenmarkt en worden de marktaandelen berekend.

Limburg
Voor de 8e keer op rij zijn wij in onze provincie de grootste Limburgse bedrijfsmakelaar op de kantorenmarkt. Dit is de bevestiging van ons hoge kennisniveau, betrouwbaarheid en transactie volume in de vastgoedmarkt. Onze aanpak van een diepgewortelde Limburgse makelaar met landelijke dekking en regionale kennis werkt!

We zijn enorm blij met deze resultaten en danken onze opdrachtgevers voor het in ons gestelde vertrouwen. Elke dag opnieuw gaat ons team aan de slag voor het beste resultaat voor onze opdrachtgevers en daar zijn we trots op!

Dynamis
Bovendien staat Dynamis, op de landelijke top 101, op een stevige 4e positie en wordt nogmaals de kracht van de formule bevestigt; landelijke dekking, uniformele werkwijze, regionale kennis.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Wijziging directie Boek en Offermans Makelaars

Wijziging directie Boek en Offermans Makelaars

Met ingang van 03 april treedt Pieter Brouwers terug als bestuurder en heeft hij zijn belang in Boek en Offermans verkocht aan Jeroen van Bokhoven en Didier...
Boek & Offermans Makelaars realiseert wederom het hoogste transactievolume in Limburg!

Boek & Offermans Makelaars realiseert wederom het hoogste transactievolume in Limburg!

Voor de 10e keer op rij zijn wij de nummer 1 bedrijfsmakelaar in Limburg volgens de ranking van...
Bekijk overzicht