Boek & Offermans opent kantoor in Venlo

Geschreven door Martijn Weerts op 25 juli 2017

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, heeft opnieuw haar activiteiten uitgebreid. Nadat eerder al een kantoor in Venray werd geopend, is nu ook het kantoor in Venlo een feit.

Een grote toename van de werkzaamheden in Noord-Limburg heeft ons gemotiveerd om ook in Venlo een kantoor te openen. Met deze uitbreiding willen wij onze expertise en slagkracht in de regio Noord-Limburg versterken, waardoor we onze lokale- en landelijke opdrachtgevers nog beter van dienst kunnen zijn.

Per 1 juni jl. is Boek & Offermans Makelaars actief vanuit Venlo. De kantoren Venray en Venlo werken nauw samen en hebben zo optimale kennis van de gehele regio Noord-Limburg. Onze ambitie is om op korte termijn, net zoals reeds langjarig het geval is in Zuid-Limburg, een van de best verkopende NVM kantoren te worden op zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Voor alle vastgoedvraagstukken in de regio Venlo is Paul Boon uw aanspreekpunt. Paul is een geboren en getogen Venlonaar en bezit jarenlange ervaring in de regio. Als NVM makelaar en gekwalificeerd taxateur zal hij u op gedreven en vakbekwame wijze ondersteunen.

Boek & Offermans is partner in Dynamis.
Dynamis is de overkoepelende, landelijke full-service organisatie, bestaande uit 14 partners met meer dan 40 vestigingen verdeeld door heel Nederland. Hierdoor bezitten wij uitgebreide kennis en een groot relatienetwerk met landelijke kracht en afzetmogelijkheden, gecombineerd met regionale diepgang.

Boek & Offermans opent kantoor in Venlo
Martijn Weerts
Neem contact op met Martijn

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Wijziging directie Boek en Offermans Makelaars

Wijziging directie Boek en Offermans Makelaars

Met ingang van 03 april treedt Pieter Brouwers terug als bestuurder en heeft hij zijn belang in Boek en Offermans verkocht aan Jeroen van Bokhoven en Didier...
Boek & Offermans Makelaars realiseert wederom het hoogste transactievolume in Limburg!

Boek & Offermans Makelaars realiseert wederom het hoogste transactievolume in Limburg!

Voor de 10e keer op rij zijn wij de nummer 1 bedrijfsmakelaar in Limburg volgens de ranking van...
Bekijk overzicht