Bouwgrond op A1 zichtlocatie Hoensbroek verkocht

De royale kavel met een oppervlakte van maar liefst 30.278 m² gelegen aan de Handelsstraat te Hoensbroek is verkocht. De twee kopers gaan elk voor 50 procent de verkochte kavel gebruiken.

De bouwgrond bevindt zich op een A1 locatie aan de noordkant van Heerlen, op bedrijventerrein ‘Ten Esschen’, en is logistiek zeer aantrekkelijk gesitueerd. ‘Ten Esschen’ wordt begrensd door o.a. de ‘Woonboulevard’ en industrieterrein ‘De Koumen’ met 48 hectare het grootste bedrijventerrein van het industriegebied Heerlen-Noord (Hoensbroek).

‘De Koumen’ wordt gekenmerkt door een samenstelling van bedrijven met zowel zware industrie- als perifere detailhandel, maar ook kleinschalige ambachtelijke- en handelsbedrijven gevestigd zijn. Het gebied is recentelijk gerevitaliseerd en vooral infrastructureel grondig onder handen genomen. Door de centrale ligging die het terrein kent, is het een populaire vestigingslocatie gebleken van diverse regionaal- en landelijk georiënteerde formules.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar Weltens Beheer B.V..

Bouwgrond op A1 zichtlocatie Hoensbroek verkocht
Martijn Weerts
Neem contact op met Martijn

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Recentelijk is het object Geleenstraat 16 te Heerlen definitief verkocht aan gemeente...
Orange Media Group verhuist naar Sittard

Orange Media Group verhuist naar Sittard

Per 1 december jl. mag Orange Media Group zich eigenaar noemen van de bedrijfsruimte aan de Kopenhagenstraat 85 te Sittard op...
Bekijk overzicht