Business Center Porta Mosae volledig verhuurd!

Met de verhuur van de laatste beschikbare kantoorunit aan Studio Stemming heeft Boek & Offermans Makelaars, in nauwe samenwerking met BNP Paribas Real Estate, een 100% bezettingsgraad in Business Center Porta Mosae aan de Geusseltweg in Maastricht weten te realiseren.

Business Center Porta Mosae bestaat uit 31 turn-key kantoorunits, variërend van 14 m² tot 65 m² gelegen op de 2e verdieping van een van de kantoorgebouwen rondom Stadion De Geusselt in Maastricht.

Tessa Engelsing, Consultant Asset Management bij BNP Paribas Real Estate, over het success van Business Center Porta Mosae:

‘Afgelopen jaren heeft de eigenaar, Bryant Park Netherlands Acquisition I, significant geïnvesteerd in het gebouw, waaronder o.a. de renovatie van de entree partijen. Het is goed om te merken dat dit nu zijn vruchten afwerpt. Het Business Center is de laatste jaren uitgegroeid tot een bedrijvige plek met een interessante verzameling aan ondernemers.’

In het Business Center is een brede mix van MKB en landelijke opererende organisaties gevestigd, waaronder Raja Europe, Stadion Uitzenden, Merle Vastgoed, Spauwen Travel, Vandaag Personeelsdiensten en Somati Projects.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad in nauwe samenwerking op met BNP Paribas Real Estate, welke het asset management verrichten namens eigenaar Bryant Park Netherlands Acquisition I.

Business Center Porta Mosae volledig verhuurd!
Roger Vloet RM RT
Neem contact op met Roger

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Recentelijk is het object Geleenstraat 16 te Heerlen definitief verkocht aan gemeente...
Orange Media Group verhuist naar Sittard

Orange Media Group verhuist naar Sittard

Per 1 december jl. mag Orange Media Group zich eigenaar noemen van de bedrijfsruimte aan de Kopenhagenstraat 85 te Sittard op...
Bekijk overzicht