Businesscenter Noorderhof volledig verhuurd!

BC Noorderhof is een modern kantoorverzamelgebouw gelegen aan de rand van een woonwijk en aan de rand van het centrum van Venray.

De Mutsaersstichting heeft in het kantoorgebouw enkele kantoorunits gehuurd met een totale oppervlakte van circa 331 m2. Tevens zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar op het eigen terrein.

De Mutsaersstichting is een full-service centrum voor (jeugd)zorg, welzijn en onderwijs. Vanaf locaties door Limburg, Brabant en Gelderland zijn zij werkzaam.

Businesscenter Noorderhof is gelegen op zeer korte afstand van de op- en afritten van de snelweg, dat in combinatie met de ligging op korte afstand van het centrum maakt deze locatie ideaal.

Met de komst van de nieuwe huurder hebben wij het gehele object verhuurd. Wij wensen de Mutsaersstichting veel succes op de nieuwe locatie!

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.

Businesscenter Noorderhof volledig verhuurd!
Carel Fijen RM RT
Neem contact op met Carel

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Numbr Boekhouders & Adviseurs verhuist naar Céramique

Numbr Boekhouders & Adviseurs verhuist naar Céramique

Vanaf 1 november 2023 zal Numbr Boekhouders & Adviseurs hun huidige locatie in de oude binnenstad van Maastricht gaan verruilen voor...
Gym Rebel opent nieuwe sportstudio in Maastricht

Gym Rebel opent nieuwe sportstudio in Maastricht

Sportstudio Gym Rebel steekt de straat over en verhuist van hun huidige locatie aan Frankenstraat 148 in Maastricht naar Frankenstraat...
Bekijk overzicht

Cookiebeleid

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie