ByNouck opent nieuwe vestiging in Maastricht

ByNouck opent nieuwe vestiging in Maastricht

Op korte termijn zal ByNouck Jewelry een nieuwe vestiging gaan openen aan de Wolfstraat 4 in Maastricht.

Voor de lancering van ByNouck, ontwerpt en maakte Anouck Goudsmit al bijna 20 jaar sieraden. Toen ze als styliste werkte, gebruikte ze haar items voor fotoshoots. Toen ze merkte dat steeds meer vrouwen naar de sieraden vroegen, besloot ze in 2018 haar eigen merk te starten. Tegenwoordig worden de oorbellen, kettingen en armbanden van ByNouck door vrouwen wereldwijd gedragen.

Het winkelpand is gelegen op een absolute A1 locatie in het historische stadscentrum van Maastricht. De Wolfstraat vormt, samen met onder andere de Kleine- en Grote Staat, het hart van het kernwinkelgebied in Maastricht. Dit gebied wordt gekenmerkt door vestigingen van (inter)nationaal bekende retailers, zoals Massimo Dutti, Esprit en Zara @ Home.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens ASR Dutch Prime Retail Fund, de verhurende partij. ByNouck Jewelry werd bij de totstandkoming van deze transactie begeleid door De Jong Real Estate Consultancy.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Recentelijk is het object Geleenstraat 16 te Heerlen definitief verkocht aan gemeente...
Orange Media Group verhuist naar Sittard

Orange Media Group verhuist naar Sittard

Per 1 december jl. mag Orange Media Group zich eigenaar noemen van de bedrijfsruimte aan de Kopenhagenstraat 85 te Sittard op...
Bekijk overzicht