Calzedonia komt naar Maastricht!

De van origine Italiaanse retailer Calzedonia opent binnenkort een brandstore aan de Grote Staat 48A in Maastricht. De winkel heeft een oppervlakte van circa 44 m² op de begane grond.

Calzedonia werd in 1987 in Verona opgericht met als doel een nieuwe manier te vinden om kousen en badkleding voor dames, heren en kinderen te verkopen. Ruim twintig jaar later beschikt het netwerk van Calzedonia over meer dan 2.000 winkels over de hele wereld en verkoopt men producten van diverse eigen merken zoals Intimissimi, Tezenis, Falconeri en Signorvino.

De Grote Staat is het middelpunt van het winkelhart van Maastricht met vestigingen van vele nationaal en internationaal bekende retailers zoals Hudson’s Bay, G-Star, Mango, Pull & Bear en Bershka.

Boek en Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder. Calzedonia werd bij deze transactie begeleid door Cushman & Wakefield.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Recentelijk is het object Geleenstraat 16 te Heerlen definitief verkocht aan gemeente...
Orange Media Group verhuist naar Sittard

Orange Media Group verhuist naar Sittard

Per 1 december jl. mag Orange Media Group zich eigenaar noemen van de bedrijfsruimte aan de Kopenhagenstraat 85 te Sittard op...
Bekijk overzicht