Carrièra Damesmode verhuist naar nieuwe vestiging!

Carrièra Damesmode verhuist naar nieuwe vestiging!

Boek & Offermans Makelaars is er in geslaagd de winkelruimte aan de Klaasstraat 29 te Venlo, na een periode van leegstand, te verhuren. Begin november heeft Carrièra Damesmode de sleutel in ontvangst genomen en zal naar verwachting begin 2021 haar deuren openen.

Carrièra Damesmode is een lokale kleding winkel met een uitgebreid assortiment aan exclusieve dameskleding. Met vestigingen in Venlo, Tegelen en Panningen is Carrièra Damesmode niet meer weg te denken uit het lokale winkelbeeld.

Door verbouwingswerkzaamheden op de huidige locatie en de behoefte aan een ruimere winkelruimte, maakt de Carrièra Damesmode de overstap naar de leegstaande winkelruimte aan de overzijde. De winkelruimte heeft een oppervlakte van ca. 112 m2 en is voorzien van een opvallende glazen pui.

De Klaasstraat is een van de meest sfeervolle winkelstraten die het centrum van Venlo rijk is. De Klaasstraat in Venlo is een typisch voorbeeld van een karakteristieke winkelstraat met veelal lokale ondernemers met aanbod van hoge kwaliteit. Aan de Klaasstraat zijn onder andere damesmode boetieks, schoenwinkels, kleinschalige horeca/lunchrooms, cadeau artikelen en diverse speciaalzaken te vinden.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens Ruijters Vastgoed BV uit Maastricht.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie