Catella IM Benelux neemt intrek in La Fortezza in Maastricht

Het Maastrichtse kantoor van de internationaal opererende vermogensbeheerder Catella verhuist op korte termijn naar het markante kantoorgebouw ‘La Fortezza’, gelegen aan de Avenue Ceramique in Maastricht.

Na een uitvoerige verbouwing zal Catella IM Benelux een kantoorruimte van circa 356 m² op de 2e verdieping in gebruik gaan nemen. Medehuurder in La Fortezza is Bayer Medical Care.

Het Zweedse beursgenoteerde Catella heeft zijn kantoor in Stockholm. De investment-management activiteiten in de Benelux zijn een onafhankelijke divisie van de Catella Group.

Catella Investment Management Benelux is een 100% dochter van het Zweedse beursgenoteerde Catella AB. Het Benelux-team bestaat uit 18 mensen en staat onder leiding van Voas Brouns en Xavier Jongen. De vastgoedbeleggingsfondsen worden vanuit München en Berlijn gemanaged. Catella IM Benelux heeft tevens een kantoor op de Zuidas in Amsterdam.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder Aroundtown Management Nederland, onderdeel van de Aroundtown Group.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Recentelijk is het object Geleenstraat 16 te Heerlen definitief verkocht aan gemeente...
Orange Media Group verhuist naar Sittard

Orange Media Group verhuist naar Sittard

Per 1 december jl. mag Orange Media Group zich eigenaar noemen van de bedrijfsruimte aan de Kopenhagenstraat 85 te Sittard op...
Bekijk overzicht