CIMSOLUTIONS huurt kantoorruimte op Maastricht-Airport

CIMSOLUTIONS huurt kantoorruimte op Maastricht-Airport

Geschreven door Kevin Weltens BBA op 13 februari 2017

Namens haar opdrachtgever Deka de Heeren B.V. heeft Boek en Offermans Makelaars de 3e verdieping van kantoorgebouw De Heeren I, gelegen aan de Amerikalaan 70 te Maastricht-Airport, verhuurt aan CIMSOLUTIONS B.V.

Met ingang van 1 februari 2017 huurt CIMSOLUTIONS de gehele 3e verdieping (groot ca. 387 m² VVO kantoorruimte) en 13 parkeerplaatsen rondom het gebouw.

CIMSOLUTIONS levert al 25 jaar hoogwaardige ICT-diensten en -oplossingen op het gebied van bestuurlijke, administratieve en industriële automatisering. Sinds de oprichting in Nederland in 1992 is CIMSOLUTIONS B.V. autonoom doorgegroeid naar een klantgerichte internationale onderneming met vestigingen in Nederland en Bangladesh. Vanuit de 6 Nederlandse vestigingen in Amsterdam, Best, Deventer, Groningen, Rotterdam en Vianen bedienen we onze klanten in alle regio’s van Nederland en Europa. Voor offshore dienstverlening, softwareontwikkeling, applicatiebeheer en testen hebben wij een eigen vestiging in Dhaka (Bangladesh).

Het kantoorgebouw De Heeren I maakt deel uit van een reeks van 4, qua uitstraling, vergelijkbare kantoorgebouwen welke zijn gerealiseerd direct langs de A2/E25. De Heeren wordt gekenmerkt door een hoog afwerkingsniveau en uiterst goede zichtbaarheid en bereikbaarheid. Andere huurders in De Heeren I zijn onder andere AON en Spera Advocaten & Rechtsanwälte.

Boek en Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhurende partij, Deka de Heeren B.V. Januari 2017

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie