Conduent opent call-center in De Colonel Maastricht

Conduent opent call-center in De Colonel Maastricht

Geschreven door Kevin Weltens BBA op 12 maart 2020

De wereldwijd opererende call-centeroperator Conduent opent op korte termijn een vestiging in het gerenommeerde kantoorgebouw De Colonel aan het Stationsplein in Maastricht.

Conduent heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Cairn Real Estate voor in totaal circa 1.250 m² kantoorruimte in het kantoorgebouw De Colonel in Maastricht. De ruimte wordt volledig naar wens van de huurder ingericht.

Over Conduent
Conduent Inc. is een Amerikaans technologiebedrijf voor bedrijfsprocesdiensten (BPO) met hoofdkantoor in New Jersey. Het bedrijf biedt digitale platforms voor bedrijven en overheden. Het heeft 65.000 werknemers in meer dan 40 landen. Conduent heeft in Nederland vestigingen in Amersfoort, Almere, Maastricht, Rotterdam en Tilburg.

Over De Colonel
De Colonel is voorzien van alle moderne faciliteiten voor hedendaags kantoorgebruik en wordt gekenmerkt door een zeer goede bereikbaarheid, dankzij de directe ligging aan Station Maastricht. Op de begane grond van De Colonel is recent het volledig vernieuwde restaurant Moments met bijbehorende vergaderfaciliteiten geopend.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens Cairn Real Estate. Conduent werd bij deze transactie begeleid door de adviseurs van CBRE B.V.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie