Conduent opent call-center in De Colonel Maastricht

De wereldwijd opererende call-centeroperator Conduent opent op korte termijn een vestiging in het gerenommeerde kantoorgebouw De Colonel aan het Stationsplein in Maastricht.

Conduent heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Cairn Real Estate voor in totaal circa 1.250 m² kantoorruimte in het kantoorgebouw De Colonel in Maastricht. De ruimte wordt volledig naar wens van de huurder ingericht.

Over Conduent
Conduent Inc. is een Amerikaans technologiebedrijf voor bedrijfsprocesdiensten (BPO) met hoofdkantoor in New Jersey. Het bedrijf biedt digitale platforms voor bedrijven en overheden. Het heeft 65.000 werknemers in meer dan 40 landen. Conduent heeft in Nederland vestigingen in Amersfoort, Almere, Maastricht, Rotterdam en Tilburg.

Over De Colonel
De Colonel is voorzien van alle moderne faciliteiten voor hedendaags kantoorgebruik en wordt gekenmerkt door een zeer goede bereikbaarheid, dankzij de directe ligging aan Station Maastricht. Op de begane grond van De Colonel is recent het volledig vernieuwde restaurant Moments met bijbehorende vergaderfaciliteiten geopend.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens Cairn Real Estate. Conduent werd bij deze transactie begeleid door de adviseurs van CBRE B.V.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Recentelijk is het object Geleenstraat 16 te Heerlen definitief verkocht aan gemeente...
Orange Media Group verhuist naar Sittard

Orange Media Group verhuist naar Sittard

Per 1 december jl. mag Orange Media Group zich eigenaar noemen van de bedrijfsruimte aan de Kopenhagenstraat 85 te Sittard op...
Bekijk overzicht