De Colonel Maastricht verwelkomt ADHDcentraal als nieuwe huurder

De Colonel Maastricht verwelkomt ADHDcentraal als nieuwe huurder

Geschreven door Kevin Weltens BBA op 22 september 2021

ADHDcentraal, het expertisebureau voor ADHD en ADD bij volwassenen, heeft het hoogwaardige kantoorgebouw De Colonel in Maastricht gekozen als locatie voor het openen van hun nieuwe Maastrichtse vestiging.

Op de 2e verdieping van De Colonel krijgt ADHDcentraal binnenkort de beschikking over circa 605 m² instapklare kantoorruimte. De experts van ADHDcentraal hebben inmiddels meer dan 15 jaar ervaring met de behandeling van ADHD bij volwassenen en adolescenten. Inmiddels heeft ADHDcentraal ruim 10 vestigingen verspreid over Nederland.

De Colonel is voorzien van alle moderne faciliteiten voor hedendaags kantoorgebruik en wordt gekenmerkt door een zeer goede bereikbaarheid, dankzij de ligging aangrenzend aan Station Maastricht. Op de begane grond van De Colonel is recent het volledig vernieuwde restaurant Moments en bijbehorende vergaderfaciliteiten geopend.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens Cairn Real Estate, de verhurende partij. ADHDcentraal werd bij de totstandkoming van deze transactie begeleid door Parc Makelaars.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie