De Colonel verwelkomt 2 nieuwe huurders

De Colonel verwelkomt 2 nieuwe huurders

Geschreven door Kevin Weltens BBA op 20 februari 2019

Binnen enkele weken heeft het markante kantoorgebouw ‘De Colonel’ in Maastricht twee nieuwe huurders mogen verwelkomen.

Beide huurders hebben hun nieuwe kantoorlocatie gevonden in Bouwdeel C van De Colonel; de kenmerkende 15 verdiepingen tellende toren.

Begin dit jaar heeft de nationaal en internationaal opererende consultancy organisatie; Next Step Talent Group, haar nieuwe kantoor, met een oppervlakte van 188 m², geopend op de 9e verdieping.

Met ingang van 1 februari 2019 is de 13e verdieping (circa 376 m²) in gebruik genomen door vermogensbeheerder Inventa.

“Het is mooi te zien dat wij recent diverse huurders hebben mogen verwelkomen en anderen hebben mogen verlengen en/ of uitbreiden in de Colonel. Zoals met alle gebouwen in onze portefeuille hebben wij ook hier een grootschalige renovatie doorgevoerd waarbij de nadruk heeft gelegen op het creëren van een levendige en welkome ontvangst met een hoogwaardig restaurant waar huurders en haar gasten gedurende de hele dag kunnen verblijven”, aldus Frederick van Gulik, Senior Asset Manager van Cairn Real Estate.

De Colonel is voorzien van alle moderne faciliteiten voor hedendaags kantoorgebruik en wordt gekenmerkt door een zeer goede bereikbaarheid, dankzij de ligging aangrenzend aan Station Maastricht. Op de begane grond van De Colonel is recent het volledig vernieuwde restaurant Moments en bijbehorende vergaderfaciliteiten geopend.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transacties op namens Cairn Real Estate.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie