De Preventieve Apotheek Groothandel vestigt zich in Simpelveld

Geschreven door Roger Hunnekens op 18 oktober 2022

Op 1 december 2022 komt het bedrijfspand met kantoorruimte op adres Bocholtzerweg 14-c in Simpelveld in handen van een nieuwe eigenaar.

Tot voor kort werden in het ruime (bijna 500 m² kantoor en een kleine 1000 m² aan bedrijfsruimte, verdeeld over 2 verdiepingen), multifunctionele gebouw trainingen gegeven op het gebied van bedrijfshulpverlening.

De nieuwe eigenaar is op een andere manier met gezondheidszorg bezig. Het gaat hier namelijk om De Preventieve Apotheek, groothandel in farmaceutische producten. Om hun afzetmarkt nog beter te kunnen bedienen, hebben zij ervoor gekozen om zich te settelen in het Zuid-Limburgse Simpelveld. De logistieke mogelijkheden voor transport van hun producten vanuit de ‘Poort van het Heuvelland’ zijn namelijk prima, zowel voor transport over de weg als ook via de lucht vanaf Maastricht Aachen Airport.

De bedrijfsruimte is voorzien van een 2-tal overheadpoorten, wat de laad- en losmogelijkheden ten goede komt. Bijkomend voordeel van de nieuwe locatie is dat voor medewerkers en bezoekers van De Preventieve Apotheek ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig is: maar liefst 37 verharde parkeerplaatsen op het eigen terrein alsook parkeerterrein op het eveneens door De Preventieve Apotheek aangekochte perceel aan de overzijde van de openbare weg aan de voorzijde van het pand.

Boek & Offermans wenst hen een succesvolle bedrijfsvoering toe vanuit hun nieuwe eigendom.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.

De Preventieve Apotheek Groothandel vestigt zich in Simpelveld
Didier Boek RM RT
Neem contact op met Didier

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Orange Media Group verhuist naar Sittard

Orange Media Group verhuist naar Sittard

Per 1 december jl. mag Orange Media Group zich eigenaar noemen van de bedrijfsruimte aan de Kopenhagenstraat 85 te Sittard op...
Bedrijfsruimte in Heer-Maastricht verkocht én direct weer verhuurd

Bedrijfsruimte in Heer-Maastricht verkocht én direct weer verhuurd

Boek &...
Bekijk overzicht

Cookiebeleid

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie