Dreaddoctorrr heeft eerste vestiging in Limburg geopend

Geschreven door Roger Hunnekens op 20 oktober 2021

Dreaddoctorrr verrijkt het aanbod in het Geleense Centrum aan de Passage 5 te Geleen.

Per 1 oktober heeft de reeds vanuit Amsterdam opererende Dreaddoctorrr zijn deuren geopend in het Geleense Centrum. Deze fraaie winkelunit van 88 m² is de plek waar de Dreaddoctorrr zijn passie voor dreadslocks, dreadlockstyle en alles wat daar bij komt kijken zal gaan tentoonspreiden.

In Geleen is een divers aanbod aan winkelformules te vinden. Zo zijn Rousseau Chocolade en Da Vinci Mode tegenover het object gesitueerd. In de directe omgeving zijn verder landelijke retailers als Hema, Kruidvat, Etos, Wibra, Zeeman, Top1Toys, Prijsmepper, Die Grenze, Bruna, Bakker Bart, Jan Linders, Van Haren en vele andere gesitueerd.

Geleen maakt onderdeel uit van de Gemeente Sittard-Geleen, welke met ruim 93.000 inwoners een van de grootste steden van Limburg is. De gemeente bestaat uit totaal 13 kernen, waarvan Sittard en Geleen de grootste vormen.

De bereikbaarheid van het centrum van Geleen is zeer goed te noemen, ligt op enkele minuten rijden van de autosnelweg en heeft uitstekende busverbindingen.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.

Dreaddoctorrr heeft eerste vestiging in Limburg geopend
Martijn Weerts
Neem contact op met Martijn

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Gemeente Heerlen koopt Geleenstraat 16 te Heerlen

Recentelijk is het object Geleenstraat 16 te Heerlen definitief verkocht aan gemeente...
Orange Media Group verhuist naar Sittard

Orange Media Group verhuist naar Sittard

Per 1 december jl. mag Orange Media Group zich eigenaar noemen van de bedrijfsruimte aan de Kopenhagenstraat 85 te Sittard op...
Bekijk overzicht