Drie nieuwe winkels in centrum Maastricht!

Geschreven door Kevin Weltens BBA op 7 september 2022

Boek & Offermans Makelaars heeft de verhuur tot stand gebracht van een drietal winkelpanden in het centrum van Maastricht. Op korte termijn zullen de winkeliers hier hun deuren gaan openen.

Nieuwstraat 22, Maastricht
De Nieuwstraat vormt een van de verbindingsstraten tussen de Grote Staat en de Markt. Binnenkort zal JUSTDUCKS hier de deuren gaan openen van een bijzondere winkel met de grootste collectie badeendjes van Maastricht en omstreken.

Tongersestraat 12A01, Maastricht
Op een bruisende locatie, midden tussen diverse faculteiten van de Maastricht University, is de Tongersestraat gelegen. Cebimed zal hier een sfeervolle brandstore gaan openen met een breed assortiment aan natuurlijke producten, honing en voedingssupplementen. Zuiver, onvervalst en doeltreffend: gewoon puur natuur!

Markt 19, Maastricht
In een van de historische panden die de Markt omzomen opent binnenkort Phone Specialist Maastricht hun deuren. Bij Phone Specialist Maastricht kun je terecht voor alle reparaties aan je mobiele devices en een breed scala aan bijbehorende artikelen.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij de totstandkoming van al deze transacties op namens de verhurende partij.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Orange Media Group verhuist naar Sittard

Orange Media Group verhuist naar Sittard

Per 1 december jl. mag Orange Media Group zich eigenaar noemen van de bedrijfsruimte aan de Kopenhagenstraat 85 te Sittard op...
Bedrijfsruimte in Heer-Maastricht verkocht én direct weer verhuurd

Bedrijfsruimte in Heer-Maastricht verkocht én direct weer verhuurd

Boek &...
Bekijk overzicht

Cookiebeleid

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie